reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@MashaFe dziękuję ze o mnie pytasz. Ja jestem za Funia jakieś 3 tygodnie. W poniedziałek zaczynam 38 tc. Od kilku dni na ktg pokazują się skurcze wiec oszczędzam się jak mogę. Za tydzień mam wizytę u ginekologa i będzie podjęta decyzja kiedy cc, czy 5 czy 12 lutego.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 u mnie mdłości są tylko wtedy jak mały mnie ciśnie po wnętrznościach. Generalnie jest lepiej. Ogólnie to jestem słaba, szybko się męczę, bolą mnie biodra ale nie narzekam bo jest dobrze:)

@roxie123 ja jestem pewna, że kariotypy wyjdą dobrze. Modlę się za Ciebie:*

@Marika92 a bierzesz magnez? Mnie też tak łapie u lekarz kazał brać magnez.

@AgaB33 u mnie mdłości są tylko wtedy jak mały mnie ciśnie po wnętrznościach. Generalnie jest lepiej. Ogólnie to jestem słaba, szybko się męczę, bolą mnie biodra ale nie narzekam bo jest dobrze:)

@roxie123 ja jestem pewna, że kariotypy wyjdą dobrze. Modlę się za Ciebie:*

@Marika92 a bierzesz magnez? Mnie też tak łapie u lekarz kazał brać magnez.
Właśnie dziś jadę kupić... Bo nie brałam..

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wiem właśnie wiem @Totois30 już nie będę pytać. Tak jakoś nie przemyślałam.

Wczoraj to ciężko emocjonalnie u mnie, najpierw to usg potem M mnie wściekł tak że nie wiem kiedy się do niego odezwę a jeszcze później zmartwienie o córcie znöw mi wymiotiwała i taka słaba była a dziś to czuję że mnie zaraża szlak. Nie chce jej dawać antybiotyku. Walczymy póki co.

@roxie123 właśnie to jest to że zdarza się żadko ale przytrafi się właśnie komuś jednemu i niestety czasem jesteśmy to my lub ktoś z naszych bliskich. Tobie życzę abys to właśnie nie była Ty.

@Olasec bardzo fajnie że możesz prawie normalnie funkcjonować. A jak Misiu oswoił się już z myślą o rodzeństwie czy nadal nie chce o tym mówić??

Wiem właśnie wiem @Totois30 już nie będę pytać. Tak jakoś nie przemyślałam.

Wczoraj to ciężko emocjonalnie u mnie, najpierw to usg potem M mnie wściekł tak że nie wiem kiedy się do niego odezwę a jeszcze później zmartwienie o córcie znöw mi wymiotiwała i taka słaba była a dziś to czuję że mnie zaraża szlak. Nie chce jej dawać antybiotyku. Walczymy póki co.

@roxie123 właśnie to jest to że zdarza się żadko ale przytrafi się właśnie komuś jednemu i niestety czasem jesteśmy to my lub ktoś z naszych bliskich. Tobie życzę abys to właśnie nie była Ty.

@Olasec bardzo fajnie że możesz prawie normalnie funkcjonować. A jak Misiu oswoił się już z myślą o rodzeństwie czy nadal nie chce o tym mówić??

Tak, Misiu już się oswoił z nowiną i nawet sam często o braciszku mówi, głaszcze brzuch, całuje. Zobaczymy jak będzie jak już bobasek będzie z nami:)

reklama
Do góry