reklama
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
@MashaFe dziękuję ze o mnie pytasz. Ja jestem za Funia jakieś 3 tygodnie. W poniedziałek zaczynam 38 tc. Od kilku dni na ktg pokazują się skurcze wiec oszczędzam się jak mogę. Za tydzień mam wizytę u ginekologa i będzie podjęta decyzja kiedy cc, czy 5 czy 12 lutego.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
Fanka BB :)
@AgaB33 u mnie mdłości są tylko wtedy jak mały mnie ciśnie po wnętrznościach. Generalnie jest lepiej. Ogólnie to jestem słaba, szybko się męczę, bolą mnie biodra ale nie narzekam bo jest dobrze
@roxie123 ja jestem pewna, że kariotypy wyjdą dobrze. Modlę się za Ciebie:*
@Marika92 a bierzesz magnez? Mnie też tak łapie u lekarz kazał brać magnez.
Właśnie dziś jadę kupić... Bo nie brałam..@AgaB33 u mnie mdłości są tylko wtedy jak mały mnie ciśnie po wnętrznościach. Generalnie jest lepiej. Ogólnie to jestem słaba, szybko się męczę, bolą mnie biodra ale nie narzekam bo jest dobrze
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
roxie123
@Marika92 jesli się martwisz skonsultuj z lekarzem ;*
@Olasec ;*
@...Margotka9022... czyli ostatnie dni w dwupaku czekam na zdjęcia maluszka ;* szczęśliwego rozwiązania
@Olasec ;*
@...Margotka9022... czyli ostatnie dni w dwupaku czekam na zdjęcia maluszka ;* szczęśliwego rozwiązania
muza_ton
Wiem właśnie wiem @Totois30 już nie będę pytać. Tak jakoś nie przemyślałam.
Wczoraj to ciężko emocjonalnie u mnie, najpierw to usg potem M mnie wściekł tak że nie wiem kiedy się do niego odezwę a jeszcze później zmartwienie o córcie znöw mi wymiotiwała i taka słaba była a dziś to czuję że mnie zaraża szlak. Nie chce jej dawać antybiotyku. Walczymy póki co.
@roxie123 właśnie to jest to że zdarza się żadko ale przytrafi się właśnie komuś jednemu i niestety czasem jesteśmy to my lub ktoś z naszych bliskich. Tobie życzę abys to właśnie nie była Ty.
@Olasec bardzo fajnie że możesz prawie normalnie funkcjonować. A jak Misiu oswoił się już z myślą o rodzeństwie czy nadal nie chce o tym mówić??
Wczoraj to ciężko emocjonalnie u mnie, najpierw to usg potem M mnie wściekł tak że nie wiem kiedy się do niego odezwę a jeszcze później zmartwienie o córcie znöw mi wymiotiwała i taka słaba była a dziś to czuję że mnie zaraża szlak. Nie chce jej dawać antybiotyku. Walczymy póki co.
@roxie123 właśnie to jest to że zdarza się żadko ale przytrafi się właśnie komuś jednemu i niestety czasem jesteśmy to my lub ktoś z naszych bliskich. Tobie życzę abys to właśnie nie była Ty.
@Olasec bardzo fajnie że możesz prawie normalnie funkcjonować. A jak Misiu oswoił się już z myślą o rodzeństwie czy nadal nie chce o tym mówić??
Olasec
Wiem właśnie wiem @Totois30 już nie będę pytać. Tak jakoś nie przemyślałam.
Tak, Misiu już się oswoił z nowiną i nawet sam często o braciszku mówi, głaszcze brzuch, całuje. Zobaczymy jak będzie jak już bobasek będzie z nami
reklama