reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@MashaFe dziękuję ze o mnie pytasz. Ja jestem za Funia jakieś 3 tygodnie. W poniedziałek zaczynam 38 tc. Od kilku dni na ktg pokazują się skurcze wiec oszczędzam się jak mogę. Za tydzień mam wizytę u ginekologa i będzie podjęta decyzja kiedy cc, czy 5 czy 12 lutego.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 u mnie mdłości są tylko wtedy jak mały mnie ciśnie po wnętrznościach. Generalnie jest lepiej. Ogólnie to jestem słaba, szybko się męczę, bolą mnie biodra ale nie narzekam bo jest dobrze:)

@roxie123 ja jestem pewna, że kariotypy wyjdą dobrze. Modlę się za Ciebie:*

@Marika92 a bierzesz magnez? Mnie też tak łapie u lekarz kazał brać magnez.

@AgaB33 u mnie mdłości są tylko wtedy jak mały mnie ciśnie po wnętrznościach. Generalnie jest lepiej. Ogólnie to jestem słaba, szybko się męczę, bolą mnie biodra ale nie narzekam bo jest dobrze:)

@roxie123 ja jestem pewna, że kariotypy wyjdą dobrze. Modlę się za Ciebie:*

@Marika92 a bierzesz magnez? Mnie też tak łapie u lekarz kazał brać magnez.
Właśnie dziś jadę kupić... Bo nie brałam..

p19u3e3kmr69xsct.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wiem właśnie wiem @Totois30 już nie będę pytać. Tak jakoś nie przemyślałam.

Wczoraj to ciężko emocjonalnie u mnie, najpierw to usg potem M mnie wściekł tak że nie wiem kiedy się do niego odezwę a jeszcze później zmartwienie o córcie znöw mi wymiotiwała i taka słaba była a dziś to czuję że mnie zaraża szlak. Nie chce jej dawać antybiotyku. Walczymy póki co.

@roxie123 właśnie to jest to że zdarza się żadko ale przytrafi się właśnie komuś jednemu i niestety czasem jesteśmy to my lub ktoś z naszych bliskich. Tobie życzę abys to właśnie nie była Ty.

@Olasec bardzo fajnie że możesz prawie normalnie funkcjonować. A jak Misiu oswoił się już z myślą o rodzeństwie czy nadal nie chce o tym mówić??

Wiem właśnie wiem @Totois30 już nie będę pytać. Tak jakoś nie przemyślałam.

Wczoraj to ciężko emocjonalnie u mnie, najpierw to usg potem M mnie wściekł tak że nie wiem kiedy się do niego odezwę a jeszcze później zmartwienie o córcie znöw mi wymiotiwała i taka słaba była a dziś to czuję że mnie zaraża szlak. Nie chce jej dawać antybiotyku. Walczymy póki co.

@roxie123 właśnie to jest to że zdarza się żadko ale przytrafi się właśnie komuś jednemu i niestety czasem jesteśmy to my lub ktoś z naszych bliskich. Tobie życzę abys to właśnie nie była Ty.

@Olasec bardzo fajnie że możesz prawie normalnie funkcjonować. A jak Misiu oswoił się już z myślą o rodzeństwie czy nadal nie chce o tym mówić??

Tak, Misiu już się oswoił z nowiną i nawet sam często o braciszku mówi, głaszcze brzuch, całuje. Zobaczymy jak będzie jak już bobasek będzie z nami:)

reklama
Do góry