reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 dzieki za pozytywnr myslenie :) wiadomo do wizyty to jedbak nerwowo bedzie, chociaz sie opanowuje dla kropka :)
@roxie123 no cos Ty. Raczej nikt tu nie ma dosc Twojego "biadolenia" :p ja trzymam strasznie mocno kciuki ! Jestem myslami z Tobą! Zobaczysz ze bedzie dobrze. Musi byc !! Niedlugo napiszesz ze odetchnelas z ulgą... Czekamy :)

reklama
@roxie123 A co Ci do głowy przyszło, że mamy tego dość? My tu razem z Tobą czekamy na wyniki i razem z Tobą się martwimy. Daj koniecznie znać, co Ci powiedzą. A my wciąż trzymamy kciuki, by była to tylko formalność i potwierdzenie, że wszystko jest w porządku.

@Funia90 Mnie bóle krzyżowe trzymały 3 dni przed porodem... Mam nadzieję, że córka tak długo męczyć Ciebie nie będzie - i były dla mnie o wiele gorsze niż sam poród, miałam wrażenie, że mi kręgosłup pęknie). Dobrze, że jesteś w szpitalu i mają na Ciebie oko. Jak już zacznie się poród, to zapomnisz o tym, że jesteś niewyspana ;) U mnie też się nic na KTG nie malowało, a nagle się zaczęło i poszło szybciutko. Oby i u Ciebie było bez niepodzianek.
AASSSSIIAAA - nie spać! Wstawać! Słoneczko już wstało, pora się przywitać!

@witch84 dziękuję; * po prostu ostatnio nie ogarniam się tutaj udzielać bo wątek dla mnie inny świat czasami coś doradze co wiem [emoji4] a ostatnio w kółko o tym samym pisze ... no jakoś tak mnie dręczy... teraz to mnie brzuch z nerwów boli ... Oby byly ok to się wstawie ze szczęścia xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 czekam niecierpliwie na informacje od Ciebie. Oczywiście zakładam ze nic tam nie wyjdzie. Bardzo się cieszę że babeczki są w porządku i trochę przyspieszają. I wcale nie biadolisz tylko chcesz razem z nami przeżywać te chwilę za co Ci bardzo dziękuję. Bo to bardzo miłe

@MashaFre nie mam pojęcia... Pani mowila ze liczą je właśnie...tez pewnie zależy jak się będą liczyć czy będzie problem czy nie ... odświeżam stronę na okrągło :/

Dziewczyny po 2 czy 3 poronieniach nie czekajcie zróbcie badania na kariotyp ja za długo czekałam teraz praktycznie mało co wybadalam i moj strach potęguje czy aby nie to ... masakra jaki stres
Chociaż ciągle powtarzam sobie ze Bóg jest łaskawy ale czy dla mnie tez ... się okaże

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 nikt tu nie ma cie dość. Trzymamy kciuki za wyniki i czekamy na nie tak samo jak ty. Ale będą dobre, zobaczysz :*
@Funia90 ta twoja Asia to niezły uparciuch będzie :D ma swoje zdanie widać :p powodzenia ;)
@AgaB33 na pewno wszystko jest okej, także tym się nie przejmuj :) ale wiem, rozumiem strach. Kiedy następna wizyta??
@Marika92 nie wiem jak to jest w takiej "wysokiej" ciąży jak twoja, bo niestety nie było mi dane dotrwać do tego momentu, ale wierzę w to że te bóle to nic złego ;)

reklama
Do góry