reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 byleby połączyły się te geny , które nie są uszkodzone i będzie dobrze ;* nie jest to proste wiem... ale Ty masz super nastawienie ;* co do in vitro ... to masz zalecane z badaniem Twoich zarodków ? czy adopcją od dawczyni ? ... najgorsze jest to , że ta cała procedura przed in vitro jest taka długa i kosztowna nie mówiąc o samym zabiegu :/ ale na co liczyć jak nawet leki w więksozści , nie są refundowane :/ 3mam kciuki ;*

reklama
@mfifi04 byleby połączyły się te geny , które nie są uszkodzone i będzie dobrze ;* nie jest to proste wiem... ale Ty masz super nastawienie ;* co do in vitro ... to masz zalecane z badaniem Twoich zarodków ? czy adopcją od dawczyni ? ... najgorsze jest to , że ta cała procedura przed in vitro jest taka długa i kosztowna nie mówiąc o samym zabiegu :/ ale na co liczyć jak nawet leki w więksozści , nie są refundowane :/ 3mam kciuki ;*
In vitro z pgd mysle ze dobrze napisalam. To badaja zarodki pod katem genetycznym. Mam nadzieje ze wtedy bede miec 100 % pewnosci ze sie uda. Koszty straszne nawet 18 tys

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 oj z pgd to chyba więcej kosztuje , a jeszcze pewnie będą jakieś mrozaczki , do tego leki wizyty etc nie znam się do końca w temacie ale czytam dużo ... wiesz co powiem tak wybierają jeden z najlepszych ale to pewności nie daje 100% czy ciąża się rozwinie prawidłowo i się utrzyma ;/ jednak trzeba wierzyć i miec dobre nastawienie , że będzie dobrze :)
@ivvonka hehe teraz walka do upadłego ;**

@mfifi04 strasznie mi ulżyło , postanowiłam je zrobić jak Tobie wyszły , bo się wtedy zszokowałam ...
A jak staranka ?:* kiedy testujesz?
@Calineczka24 ja to się tak cieszę , że aż zaczęłam oddychać i funkcjonować :) teraz nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty :) JULECZKA wychodź ! bo Twoja imienniczka chce wskoczyć do brzucholka ;p takie by było przejęcie piękne brzuszkowe

Z uśmiechem na twarzy mogę przekazać brzusio jeżeli tylko tego chcesz :* a wiem, że chcesz i to bardzo ;)
Jestem przekonana, że oddałabym brzuchatkowy domek w bardzo dobre i odpowiedzialne ręce. :*

@Calineczka24 nie wiem kiedy będę mogła zacząć staranka , ale w poniedziałek się dowiem ... chętnie przejmę piłeczkę :** <3

Dziękuję dziewczyny za wsparcie ;* postaram się więcej z Wami tutaj łączyć , aczkolwiek kibicuje duchowo cały czas :) co do mnie to nie wiem kiedy wystartujemy , z planowaniem ... ale wiem , że dzieciątko w końcu się pojawi , Częstochowska mi obiecała :) swoje na razie wymodliłam i jest pięknie i tak :)

reklama
Witam w sobotni wieczór. Zaryzykuję tu pytaniem do Was, może któraś wie coś na ten temat... W 9dc, we wtorek, miałam usg i była jeszcze zalegającą krew w macicy, a krwawienia już brak. Będąc w ciąży w listopadzie miałam krwiaka. Czy to może być jakiś objaw, sama nie wiem, problemów z krzepliwością krwi? Czy to faktycznie tylko przypadek i krew się wchłonie?
Oczywiście zapomniałam zapytać lekarza...wiadomo jak to na wizycie, milion pytań do i tak jakoś wyszło :/

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry