reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mfifi04 byleby połączyły się te geny , które nie są uszkodzone i będzie dobrze ;* nie jest to proste wiem... ale Ty masz super nastawienie ;* co do in vitro ... to masz zalecane z badaniem Twoich zarodków ? czy adopcją od dawczyni ? ... najgorsze jest to , że ta cała procedura przed in vitro jest taka długa i kosztowna nie mówiąc o samym zabiegu :/ ale na co liczyć jak nawet leki w więksozści , nie są refundowane :/ 3mam kciuki ;*

reklama
@mfifi04 byleby połączyły się te geny , które nie są uszkodzone i będzie dobrze ;* nie jest to proste wiem... ale Ty masz super nastawienie ;* co do in vitro ... to masz zalecane z badaniem Twoich zarodków ? czy adopcją od dawczyni ? ... najgorsze jest to , że ta cała procedura przed in vitro jest taka długa i kosztowna nie mówiąc o samym zabiegu :/ ale na co liczyć jak nawet leki w więksozści , nie są refundowane :/ 3mam kciuki ;*
In vitro z pgd mysle ze dobrze napisalam. To badaja zarodki pod katem genetycznym. Mam nadzieje ze wtedy bede miec 100 % pewnosci ze sie uda. Koszty straszne nawet 18 tys

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mfifi04 oj z pgd to chyba więcej kosztuje , a jeszcze pewnie będą jakieś mrozaczki , do tego leki wizyty etc nie znam się do końca w temacie ale czytam dużo ... wiesz co powiem tak wybierają jeden z najlepszych ale to pewności nie daje 100% czy ciąża się rozwinie prawidłowo i się utrzyma ;/ jednak trzeba wierzyć i miec dobre nastawienie , że będzie dobrze :)
@ivvonka hehe teraz walka do upadłego ;**

@mfifi04 strasznie mi ulżyło , postanowiłam je zrobić jak Tobie wyszły , bo się wtedy zszokowałam ...
A jak staranka ?:* kiedy testujesz?
@Calineczka24 ja to się tak cieszę , że aż zaczęłam oddychać i funkcjonować :) teraz nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty :) JULECZKA wychodź ! bo Twoja imienniczka chce wskoczyć do brzucholka ;p takie by było przejęcie piękne brzuszkowe

Z uśmiechem na twarzy mogę przekazać brzusio jeżeli tylko tego chcesz :* a wiem, że chcesz i to bardzo ;)
Jestem przekonana, że oddałabym brzuchatkowy domek w bardzo dobre i odpowiedzialne ręce. :*

@Calineczka24 nie wiem kiedy będę mogła zacząć staranka , ale w poniedziałek się dowiem ... chętnie przejmę piłeczkę :** <3

Dziękuję dziewczyny za wsparcie ;* postaram się więcej z Wami tutaj łączyć , aczkolwiek kibicuje duchowo cały czas :) co do mnie to nie wiem kiedy wystartujemy , z planowaniem ... ale wiem , że dzieciątko w końcu się pojawi , Częstochowska mi obiecała :) swoje na razie wymodliłam i jest pięknie i tak :)

reklama
Witam w sobotni wieczór. Zaryzykuję tu pytaniem do Was, może któraś wie coś na ten temat... W 9dc, we wtorek, miałam usg i była jeszcze zalegającą krew w macicy, a krwawienia już brak. Będąc w ciąży w listopadzie miałam krwiaka. Czy to może być jakiś objaw, sama nie wiem, problemów z krzepliwością krwi? Czy to faktycznie tylko przypadek i krew się wchłonie?
Oczywiście zapomniałam zapytać lekarza...wiadomo jak to na wizycie, milion pytań do i tak jakoś wyszło :/

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry