reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123, no tak było, ale to dość złożona, niekolorowa historia. Stopki jakoś nie miałam wcześniej, więc możliwe, że dlatego uciekło uwadze. Teraz jest wg o.m 10 tydzień, ale wiek na usg jest niższy, więc nie wiem czym się sugerować. Skoro w 30 d.c. testy mi nie wychodziły to owulacja musiała być dość późno. Obstawiam 9 grudzień i wtedy by się z usg zgadzało. No, ale to tylko moja teoria. Póki co, jest ok. Nic nie plami, czasem jakiś ciągnący lekki ból jest, ale wtedy magnezem, magnezem go i przechodzi.

reklama
@Aggs bardzo mi się podoba ta wizualizacja :-D uśmiechnięte plemniki w tunelu czasoprzestrzennym. Weź dobrze ten skład żelu poczytaj, bo mnie się wydaje, że NASA maczała w tym palce.

@Calineczka24 nie taka taktyka. Kobiety są przekorne. Co zrobisz jak ktoś Ci każe iść a Tobie się nie chce. Najprawdopodobniej nie pójdziesz, bo jesteś w ciąży. Więc trzeba sposobem i mówić: "aaaa siedź tam sobie i nie wychodź. Sami sobie ulepimy bałwana i zjemy Ci wszystkie smoczki i zużyjemy wszystkie pampersy a ty sobie siedź w tej dziupli". Zobaczysz jak raz dwa wyskoczy.:)

@roxie123 dzięki. Na sam koniec miesiąca będzie wizyta i kolejne usg. Może coś tam się wyjaśni w tej obrazie. Na razie jest raczej ok. Ja z kolei nie mogę się doczekać Twojego posta z informacją: staramy się już. A te kariotypy długo jeszcze?

@ivvonka nie wykluczone [emoji41]
napisze moze co konkretnie ja biore i uzywam, otoz: witaminy prenatalne, wit B complex, olej z wiesiolka, suplement na lepsza jakosc sluzu, krem z progesteronem, zel czasoprzestrzenny, witamina D, levothyroxine na hashi.
Czy powinnam sie czyms jeszcze wspomoc? Jak tylko znajde gdzies nazwe tego hinduskiego ziola na a, tez go sprobuje.
Moze ktoras z Was poleca jakis dobry suplement albo ziolko na plodnosc?

@Aggs, ja myślę, że wystarczy. Plemniki nie będą w końcu wiedziały gdzie lecieć: na oleje, na zioło czy w tunel. Krem z progesteronem to co to jest za cudo? Podnosi progesteron? Też trzeba pilnować, żeby dopiero po owulacji się nim smarować?

reklama
@ivvonka czekam na info ;* ok też bym chciała... jak wejdziesz na wątek immunologiczny to zobaczysz co się dziś dowiedziałam pisałam długo post . Kariotyp nie mam pojęcia kiedy :( zaglądam codziennie

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry