reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka uwielbiam czytać Twoje posty, są meeega zabawne :D
Mówię Julce, że misie na nią czekają, cała komoda ubranek i że będzie suuuper.
Co na to moja córka? - olewa system :D

A jak Ty się kochana czujesz?
Mdłości dają w kość?
Cycuszki bolą? :p

@Aggs, ja myślę, że wystarczy. Plemniki nie będą w końcu wiedziały gdzie lecieć: na oleje, na zioło czy w tunel. Krem z progesteronem to co to jest za cudo? Podnosi progesteron? Też trzeba pilnować, żeby dopiero po owulacji się nim smarować?
Tak, dokladnie tak. Po owulacji do konca cyklu, chyba, ze test pozytywny. Jak pozytywny, to do konca ciazy. Kupilam go bez konsultacji z lekarzem, ale to suplement dostepny bez recepty. Mialam jakoby symptomy niskiego progesteronu, np bardzo bolesne miesiaczki. Bolal mnie tez brzuch przez prawie caly cykl, teraz jest ok. Tylko cyc mi ciazy. Mam tylko nadzieje, ze sobie nie zaszkodze. Kremy te mialy mega dobre opinie w internetach, wiec pomyslalam, ze nie zaszkodzi, a pomoc moze, wiec warto sprobowac. Teraz czekam na testowanie do konca stycznia i zobaczymy co bedzie.

@anja93 ja toxo i konflikt krwi miałam pobrane po ostatniej wizycie. Teraz w piątek kolejny pakiet ale nie ma tam niestety tsh. Muszę o to podpytać. Przed ciążą było ok ale wiem że to nic nie znaczy. No i usg teraz. Tam niestety badania trafiają do karty o dopiero na wizycie sobie będę je z lelarzem omawiać. Trochę to denerwujące no ale cöż takie maja zasady. Ja tylko chce aby tam było wszystko dobrze.

@Totois30 mój M ma podobnie. Pamięć jak u niemowlaka. Jak mi na czymś zależy to po kilka razy muszę zadzwonić, przypomnieć. Ale to się już przyzwyczaiłam. Życzę Wam aby to teraz się już udało i nie trzeba było znowu się stresić. Życzę tego wszystkim starającym się. Nie chcę nikogo pominąć dlatego nie będę wymieniać ;-)

@roxie123 mam nadzieję że to co Ci tam wyszło to nic groźnego?? Bo tak tajemniczo zabrzmiało a na inne wątki niż ten nie wchodzę.

@Calineczka24 @Funia90 dzieciaki przyjda kiedy im się zachce ;-) mi przed wyjazdem na poród zerwała się suszka pełna naczyń, uciekły mi psy... Eh no tak jakby pora nieodpowiednia a tu jednak ;-)

@roxie123, no bo to bardzo, bardzo często jest przyczyną. U mnie ten progesteron był okropnie niski i gdzieś miał to, czy była owulacja, czy jej nie było. Wartości jednocyfrowe na normę do 28.

@Calineczka24, twarda sztuka, widać...nie przegadasz.
Zaczyna mdlić delikatnie, no dobra...trochę bardziej niż delikatnie, ale to chyba po tej sałatce, się pocieszam. Sratce, nie sałatce, co nie?
Z cyckami, czuję, że je mam, rwą delikatnie, no dobra...trochę bardziej niż delikatnie w światek, piątek, w dzień i w noc. Na pocieszenie: są większe. Takie cycuśne. Mąż chętnie by się pozachwycał, ale mam wykaligrafowane w oczach: nie tykać, bo bolą. Jak ostatnio wrzasnęłam tyknięta przy krojeniu pomidora to się wystraszył, że się ciachnęłam nożem. A to nie noż, to cycki były. A ja mówiłam, ostrzegałam: nie tykać.

@Calineczka24 słyszy co @AgaB33 mówi: naczynia sruuu...na podłogę i żywy inwentarz jak ma na stanie - rozgonić na cztery wiatry a jak nie ma to nabyć, pożyczyć i rozgonić.

@Aggs, aaa no to dobrze, bo owulacja święta rzecz.

@anja93 ja też mam dużo takiego śluzu. Kurcze tylko znowu coś mnie swędzi tam wiecie.. Od wczoraj man ten płyn do podmywania co @roxie123 mi poleciła. Może pomoże. Chciałam się ogolić aby na to usg nie jechać jak człowiek pierwotny no to mam chyba za swoje. Trzeba było se byc chyba małpiątkiem eh...

@zosiak a jak u Ciebie?? Ogarniasz te wszystkie swoje obowiązki jakoś??

@Frezja_1 co u Ciebie słychać?

Jeju jak mi się nie chce do pracy. Aż mi gorzej a to tylko jeden dzień ;-)

Kurcze no wizyta dopiero 2luty. Muszę wytrwać jutro, pt wolne bo badania, potem 4 dni do pracy i lekarz i bez zwolnienia nie wyjdę

reklama
@ivvonka no twarda sztuka, dobrze mowisz :D nic na te moje dziecię nie działa :p
Chyba pozostaje czekać :)

Dziewczyny jak to jest z ktg w szpitalu po terminie? Muszą zrobić jak bym pojechała? I co dwa dni na takowe chodzić czy jak?

Do góry