reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka zaciskamy kciuki żeby kropeczka podrosła, skoro jest serduszko i bije więc jest dobrze. Przez te dwa tygodnie dacie radę :*
Ja to tez tak myślę że z tymi pomiarami to też różnie bywa. Czasem zależą od sprzętu czasem od wprawy lekarza.

@Destino kochana! Mocno zaciskam kciuki żeby wszystko się u Was poukładało :) Oczywiście gratuluję narodzin synka :) Buziaki :)

@ivvonka to który tydz teraz masz wg om a wg usg? A moze pare dni było roznicy w owulacji? No i parę dni jeszcze nadgoni dzidzius i bedzie wszystko dobrze :) najważniejsze ze serduszko bije :) a tetno jakie dzidziuś miał?

Myślicie że brzuszek urósł?? Zmienił kształt?? Ostatnio miałam złe dni i zwątpienie czy może nie jest mniejszy..
1516364330-b6d9828c88b80910-aaaaaa.jpeg
1516364337-b180ff26e9fdb898-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@ivvonka zapomniałam od razu zapytać jakieś masz nowe zalecenia czy leki ? Napisz coś kochana :*
@Marika92 masz bardzo ładny zgrabny brzuszek i na pewno nie robi się mniejszy :) faktycznie taki brzuszek piłeczka jak na chłopaka ;)

reklama
@ivvonka super wiesci! Serce bije a to najwazniejsze. Ja tez mam 3 dni mlodsza ciaze i lekarz mowil ze to nie powod do obaw, serducho najwazniejsze :) czyli w zasadzie w ktorym tyg jestes wg usg?? :)
@monia_l pytalas czy ktoras starala sie szybciej niz po 3 miesiacach otoz ja :D lekarz zalecil minimum trzy miesiace odczekac (tez mialam zabieg ale mniej inwazyjny bo wczesniej mialam poronienie wywolywane tabletkami) a ja zaszlam w ciaze po 2 @. W sumie troche sie nie spodziewalam ze tak szybko w pierwszym cyklu staran ale najwazniejsze ze malenstwo jest :) ostatnio zaszlam w drugim cyklu niestety skonczylo sie w 8tyg. Teraz jestem dobrej mysli ale wiadomo obawa jest.. Takze nie ma co sie poddawac ! Glowa do gory:) i najwazniejsze to pozytywne nastawienie! Jak przyjdzie pierwsza @ to juz tak lepiej na sercu :) zwlaszcza ze masz juz dzieci, wiec w Twojej sytuacji na pewno byl to niefortunny przypadek :)

Ja ogolnie zaraz na drugi dzien po wyjsciu z wizyty zastanawialam sie czy w srodku wszystko okej. Dalej sie troche boje... Do 29-go tak daleko aa obawy są :( najgorszy to bedzie ten 8 tydz.. Moze jak go pomyslnie przetrwam potem bedzie juz lepiej..

Do góry