reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 bardzo mi przykro z powodu straty. Przytulam mocno :*
Tym razem jak ujrzysz 2 kreski to na dłuuuugo a później będziesz tulić swoje maleństwo. :)

@ivvonka trzymam kciukasy za wizytę, wszystko będzie gitez majonez, serduszko jak dzwon będzie biło - ja to wiem, Ty to wiesz i cała reszta też to wie . ;)
Także maleńka spokój, spokój bo tylko spokój Cię uratuje. :)

Kurczaki u Nas w nocy tak wiało, że aż się obudziłam :szok:
Nic to podstawianie nogi nie dało. :shocked2:
Podejrzewam, że jakbym mu kajdanki i worek na głowe założyła to ten cały Orkan by sobie dał radę. - wredota taka, ale teraz już go nie ma - chyba zwiał :laugh2:

@Destino jak tam?

@Funia90 dajesz radę?

reklama
@Ewarut gratuluje[emoji5]ktory tydzien u Was?

@ivvonka trzymam kciuki ale bedzie na pewno dobrze[emoji8]

@Calineczka24 ja fizycznie daje rade ale psychicznie to sie wykoncze ze stresu:/
A Wy jak tam?
Asia wczoraj 3500 a porod w ogole sie nie zapowiada,wywolanie dopiero w lutym,nie dam rady z moja glowa do tej pory:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Ewarut gratuluje[emoji5]ktory tydzien u Was?

@ivvonka trzymam kciuki ale bedzie na pewno dobrze[emoji8]

@Calineczka24 ja fizycznie daje rade ale psychicznie to sie wykoncze ze stresu:/
A Wy jak tam?
Asia wczoraj 3500 a porod w ogole sie nie zapowiada,wywolanie dopiero w lutym,nie dam rady z moja glowa do tej pory:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Rośniemy szybko jak na początek 8 tyg.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

No to z nerwów nocka zerwana :( jeszcze ten wiatr cholerny...co mi się przysnęło to mnie budził :hmm: Dziewczyny trzymajcie kciuki żeby lekarz dzisiaj mi powiedział że możemy za 2 miesiące zacząć działać (raczej powie że 5 miesięcy :sad:) i wcale nie jest tak źle jak mi się wydaje :)

Pewnie nie wiecie , to Wam powiem :)
Nasza Destinka urodziła :) ;* Natanielek dostał 2pkt , tak pisała mama na drugim wątku .
Więc wsparcie kciukowe i modlitewne jak najbardziej ;*

Ja dzisiaj miałam koszmary ktoś mnie chciał zabić więc męczyłam się pół nocy , później śniły mi się złe wyniki kariotypów i obudziłam się cała z stresie eh

@ivvonka czekam na wieści z wizyty ;**

@Ewarut no szybko rośniecie :)) oby tak dalej :)

Pewnie nie wiecie , to Wam powiem :)
Nasza Destinka urodziła :) ;* Natanielek dostał 2pkt , tak pisała mama na drugim wątku .
Więc wsparcie kciukowe i modlitewne jak najbardziej ;*

Ja dzisiaj miałam koszmary ktoś mnie chciał zabić więc męczyłam się pół nocy , później śniły mi się złe wyniki kariotypów i obudziłam się cała z stresie eh

@ivvonka czekam na wieści z wizyty ;**

Czekamy w takim razie na jakieś informacje od @Destino.
Przede wszystkim kochana gratulacje :* trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze :*

Edit :
@roxie123 to Ty może lepiej nie chodź spać? :p

reklama
A dzisiaj mi się tak jakos pochrzaniło , wgl poszłam spać z bólem nogi przez ten wiatr ... wiem też , do póki mi wyniki nie przyjdą nie będę spokojna :/ mogłam je dawno zrobic ...
Kariotyp bada się juz po drugiej stracie , i się wie czy jest sens planowac czy nie . Mi lekarz powiedzial , ze jak wychodzi kariotyp to nikłe szanse na zdrową naturalną ciążę , wtedy ewentualnie in vitro z pgd , ale to nawet gwarancji nie daje czy ciąża rozwinie się zdrowo :/ i dlatego się tak tego boje

Do góry