reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka Jak piszesz o tym braku skupienia, to się zastanawiam czy mojej córki też nie należałoby zdiagnozować. Ze skupieniem jest straszny problem, np. siadamy uczyć się czytać - no to pierwszy wyraz, drugi, nawet pierwsze zdanie. Potem "O! Mamo! Zobacz! Na podłodze jest plamka!", "O! Mamo! Zobacz! Rybka pływa w akwarium", "O! Mamo! Zobacz! Okruszek!" albo ale mnie ręka/palec/głowa/noga swędzi. Albo siedzi i się patrzy wszędzie byle nie w tekst...
albo jak to Pani napisała "szybka męczliwość reki" :D
co nie zmienia faktu, ze zadania oddaje odtatni lub wogóle ich nie kończy :/ i "boi sie" hałasu

@nafoczka, a myslalam, ze tylko ja tak mam, ze sie rozplywam. Ogolnie lubie zimno, ale z natanielem to juz syberia by sie przydala [emoji1] M siedzi w dwuch swetrach a ja krotka koszulka i tyle. Ciagle mi goraco [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ty sie ciesz :) mój koniec ciąży to maj/czerwie/lipiec i jak mnie @bea25ta odwiedziła w szpitalu to wychodzic nie chciala bo miałam tam klime :p

reklama
@nafoczka Ja się zastanawiam momentami czy coś jest na rzeczy czy to po prostu cwaniactwo - bo jak tak powiem, to mi odpuszczą. Bo dziwnym zbiegiem okoliczności - córka może pójść na swój turniej szachowy i zagrać 7 rund w pełnym skupieniu ;-)

@roki_1991 może @Totois30 coś Ci rozjaśni. Ja nie znam się na tym wcale i ciężko mi się wypowiedzieć. Kochana ja mam nadzieję że dajemy Ci motywacje i widoki na to że będzie dobrze bo będzie. Zdiagnozuj to co konieczne i nie marw się na zapas. Ja wiem że Tobie też się uda. Może jeszcze nie w tym miesięcu ale juz za jakieś dwa zaczniesz próbować i wtedy się uda. Ja w to wierzę i proszę Ty tez nie trać tej wiary.

No i mnie zarazili. Szlak. Od trzech tygodni w domu chorują. Udawało mi się wytrwać ale od wczoraj z nosa mi się leje a dziś kości mnie bolą. Położyc się nie ma jak bo w pracy jestem

reklama
No się właśnie @membaris zastanawiam bo w naszym stanie to jedynie lipomal, inhalacje i naturalne metody. Dobrze byłoby jakąś miksturę wypić i do łóżka. Jeszcze godzina mi została to już wytrwam. Jutro wolne bo jadę na usg i do gin. Zobaczę co ona ma do powiedzenia. A jak będzie mnie rozkładać to pójdę do rodzinnego po zwolnienie. Chyba że juz dziś jechać... Myślę ;-)

Do góry