reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@olaa90 wiesz co ja przyszłam z cała teczka badań różnych i tarczycowych też z usg i poglądów itd więc dał mi co nie robiłam kilka powtarzałam . Przygotuj się na pełną diagnostykę tak mi sie wydaje a jak nic nie robiłaś to podejrzewam że 4 tys na start na badania bo te wszystkie ANA mutacje przeciwciała i wiele innych to koszty kariotypy 840 w Krakowie ponad tysiąc i się nazbiera . Chyba ze odpuści i da Ci te co musi na poczatek zobaczymy [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny @roxie123 HELP.czuje sie jak przed poronieniem. Nigdy w życiu nie mialam @ przed terminem.nie mam typowego krwawienia tylko zywa krew na papierze. Brzuch pobolewa ale mniej niz na @ bralam prysznic mialam skrzepki.nigdy tak nie mialam! Czy jak moglam juz cos poronic? Moze zrobic bete albo jakies badanie ktore to moze wykazac czy costam sie dzialo..do gina bym mogla dopiero we wt sie wbic tzn moge zadzwonic tzn moze to po prostu @ ale jakas taka inna:(
Edit.no i w sumie myslalam ze to ten cykl..wczoraj i przedwczoraj temp 37 mimo dobrego samopoczucia..dzis rano tyle sluzu jakby plodnego nie wiem:(

@roxie123 Mam zrobione mthfr,leiden,amh,ana 1,przeciwciała p/c plemnikowe, p/c kardiolipinie, homocysteina, wit b,kwas foliowy,wit b, antykoagulant tocznia, hormonalne, glukoza no i chyba tyle...

Niestety ja mieszkam w UK. Nie dostałam żadnych leków następną wizytę mam we wtorek. Próbka moczu poszła do badania laboratoryjnego. Zobaczę może znajdę gdzieś w sklepie sok z żurawiny.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 eee to coś tam masz [emoji4] ale wiele do zrobienia zobaczysz spokojnie zleci do wizyty

@Totois30 nie ma opcji żeby to było poronienie...
A która to @ po poronieniu ostatnim???

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Totois30 cos Ty, nie ma opcji ze poronienie! To moze tak po tej luteinie sie dzieje. Glowka do gory :*
@AgaB33 a co do Twojej jutrzejszej bety to zrobisz jak uwazasz, jak zrobisz to bedziesz pewnie spokojniejsza ale skoro tydz temu byl piekny przyrost to po co sie martwic na zapas? Moze poczekaj do wizyty u gin? Ale zrob tak jak uwazasz za sluszne. Ja jutro odbieram druga bete po 48h i potem czekam juz tylko na wizyte. Zq duzo stresu mnie to wszystko kosztuje..

reklama
Do góry