reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ do mnie przyszla:( dziwne bo wczesniej o 3 dni jak nigdy.4 cykle po stracie byla normalna jak zawsze a tu takie o.i jakas taka lekka ale gdyby nie klasyczne pobolewanie mialabym nadzieje ze moze to implantacja ale małpa jak nic. Nie dociera to do mnie: ( marzyl mi sie ten cykl z wami prawie wszystkimi:(

@ do mnie przyszla:( dziwne bo wczesniej o 3 dni jak nigdy.4 cykle po stracie byla normalna jak zawsze a tu takie o.i jakas taka lekka ale gdyby nie klasyczne pobolewanie mialabym nadzieje ze moze to implantacja ale małpa jak nic. Nie dociera to do mnie: ( marzyl mi sie ten cykl z wami prawie wszystkimi:(
Kurczę kochana tak mi przykro :( tulę mocno, uszy do góry, kolejny cykl musi być Twój :*

@Totois30 nie ma szans że to implementacja? Kurcze bardzo mi przykro kochana. Przegapiłam Twoje wcześniejsze pytanie. Ja liczyłamnod po nowemu czyli wg opóźnienia po luteinie.

No to mam teraz zamęt @zosiak hmm. Fskt że to dodatkowy stres właśnie tylko że to usg za tydzień dopiero. Eh to też stres. Muszę pomyśleć...

Stanie się coś jak będę jednocześnoe jeść prenatal uno i femibion natan?? Bo prenatal mi się skończy za wcześnie ale jak po jego zakończeniu zacznę femibion to nie wyjem go całego

Dziekuje za te slowa otuchy jest mi o wiele przyjemniej:) @AgaB33 ja nie wiem jak z tymi witaminami moze skoncz 1 i potem zacznij drugie? Oba pewnie maja dobre witaminki
Edit. Tzn nie jest mi przyjemnie ze @zosiak nie ma swojego chlopa na miejscu a @olaa90 jeszcze troche badan ale potem sie bedzie dzialooooo ale duzo mi przyjemniej pocieszaczki moje:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry