reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja wlasnie bylam na szpitalu bo tam w laboratorium wyniki sa na drugi dzien juz na 8 rano takze zrobilam sobie juz druga bete, bo w laboratorium w przychodni to sie czekaaaa i czeeka ale wlasnie jade po odbior tej pierwszej. :) trzese sie jak fix :D
@membaris jeszcze nie jestem umowiona, dzwonie dzis :)

Ostatnia edycja:
reklama
@anja93 spokojnie. Będzie dobrze. Podziwiam Cię że tak długo wytrzymałaś z tym czekaniem. Daj znać ile Ci tam naliczyli
Czekałam bo bałam sie cieszyc za wczesnie. Caly czas myslalam ze @ przyjdzie. Ale zrobilam test juz na nowym roku bo pomyslalam ze moze bedzie pomyslniejszy. I pozytywnie go zaczelam. Mam nadzieje ze mi i kazdej z Was przyniesie upragnione szczescie :)
@roxie123 kosztowne wszystko..cos o tym wiem. Ale czego sie nie zrobi dla malenstwa :)

Czekałam bo bałam sie cieszyc za wczesnie. Caly czas myslalam ze @ przyjdzie. Ale zrobilam test juz na nowym roku bo pomyslalam ze moze bedzie pomyslniejszy. I pozytywnie go zaczelam. Mam nadzieje ze mi i kazdej z Was przyniesie upragnione szczescie :)
@roxie123 kosztowne wszystko..cos o tym wiem. Ale czego sie nie zrobi dla malenstwa :)
@anja93 chyba wszystkie tak będziemy miały że boimy się cieszyć, ja nawet na głos nie mowie że jestem wiesz co. Także rozumiem twój stres :)
@roxie123 ceny tych badań strasznie wysokie. Oby pokazały w czym tkwi problem

@anja93 gratulacje trzymam kciuki za Ciebie :).
Hej dziewczyny ostatnio byłam tu w nowy rok chyba mój mąż miał trochę wolnego i skupiłam się na nim i Wiktorku dlatego mnie nie było.

U nas wszystko dobrze dziś idę do przyjaciółki jest w szpitalu czeka na poród to będzie jej trzecie dziecko .
Potem idę do dentystki i wróce do domu .
Dostałam od Mikołaja dwie ksiazki;).
Dziewczyna z pociągu i nie ma jej dziewczynę z pociągu już przeczytałam fajna a teraz planuje poczytać te druga kocham czytać książki ale nie zawsze mam czas .
Wczoraj miałam poćwiczyć ale nie miałam już sily Wiktor zasnął po 22 dopiero i poszłam spać dzisiaj się rusze .na wadze 60 dla przypomnienia przed świętami było 64 także zgubilam 4 kg nie wiem kiedy a to spacer a to latanie za małym i o mam nadzieję utrzymać te wagę.
No i to na tyle pozdrawiam Was a dla nowych Aniolkowych mam światełko dla waszych Aniołkow (*).

@mfifi04 dziękuję że pytasz. Czuję się dobrze. Czasem brzuch troche pobolewa ale to raczej normalne:) narazie jeszcze jestem spokojna czekam na pierwszą wizytę. Choć jutro po becie bedzie wiadomo czy wszystko dobrze.
Masz racje że pieniądze to rzecz nabyta, choc uważam że cześć z tych badań powinna być refundowana :/ w końcu na co idą nasze składki:/

reklama
@membaris caly czas zastanawiam sie a co ida podatki :/ na to co zbedne. Ktory masz tydzien?
Nie stresuj sie w tym momencie jest to niepotrzebne. Pamietaj ze dziecku Twoj stres tez sie udziela

☆ Walczyć o marzenia ☆

Do góry