reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 będzie dobrze. Nie stresuj się na zapas. A którą Ty tą betę robisz że wynik tak długo??

@membaris też pójdę jutro na betę. Przyjechałam dziś wcześniej do pracy aby na odrobić godziny które jutro się spóźnie przez labo.

@ivvonka też jestem ciekawa co tam zobaczę. Z tym serduszkiem to różnie bywa. Może już być a może jeszcze nie być.

@Totois30 uzbrojona w testy?? Ile zakupiłaś??

Dziewczyny a mutacja pai-1 jest powodem do tego aby pisać heparyne na ryczałt. Bo ten genetyk mi ostatnio nagadał że to nie jest podstawą wg nfz ale powinnam to brać. Ginekolog przepisał z refundacją. Oby się gdzie nie skumali i nie dogadali. Co ewentualnie trzeba by zbadać aby ta refundacja się należała??? Pytam bo jakby się jednak zgadali to mogłabym się przygotować czy badania już przed wizytą u gina zrobić

@AgaB33 no wlasnie w szoku jestem ze musze czekac 2 dni! Zrobilam we wtorek pierwszą, wynik dzisiaj. I jak zrobie dzisiaj druga bete to wynik dopiero w poniedzialek! Normalnie jestem w szoku. Przeciez umre do tego czasu .. a Ty kiedy mialas ostatnią @? Czyli w ktorym tyg jestes? :)

@AgaB33 to fajnie że też robisz w piątek, będzie mi raźniej.
@anja93 no strasznie długo się czeka u Ciebie na wyniki ale w sumie najważniejsze żeby były dobre :) czekam na informacje i trzymam kciuki :)

@AgaB33 a mam test z poprzedniego miesiaca bo kupilam 2 w rossmannku no i mam 4 z tej paki z allegro z paskami owulacyjnymi ale nie wiem jak one zadzialaja;)
Wasze betki beda na pewno piekne:)

reklama
@anja93 mi wychodzi końcówka 6 tyg. Od soboty będzie 7tc. Ostatnią @ miałam 25.11. No tak stwierdziłam z mężem że zrobię jitro betę. Tonjak o 7 jestem w labo to ok 12 wyniki mam. Jest jakaś dodatkowa ta beta i na nią się dłużej czeka ale ta nornalna to tego samego dnia.

@Totois30 ale będzie fajnie ;-)

Do góry