reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja wlasnie bylam na szpitalu bo tam w laboratorium wyniki sa na drugi dzien juz na 8 rano takze zrobilam sobie juz druga bete, bo w laboratorium w przychodni to sie czekaaaa i czeeka ale wlasnie jade po odbior tej pierwszej. :) trzese sie jak fix :D
@membaris jeszcze nie jestem umowiona, dzwonie dzis :)

Ostatnia edycja:
reklama
@anja93 spokojnie. Będzie dobrze. Podziwiam Cię że tak długo wytrzymałaś z tym czekaniem. Daj znać ile Ci tam naliczyli
Czekałam bo bałam sie cieszyc za wczesnie. Caly czas myslalam ze @ przyjdzie. Ale zrobilam test juz na nowym roku bo pomyslalam ze moze bedzie pomyslniejszy. I pozytywnie go zaczelam. Mam nadzieje ze mi i kazdej z Was przyniesie upragnione szczescie :)
@roxie123 kosztowne wszystko..cos o tym wiem. Ale czego sie nie zrobi dla malenstwa :)

Czekałam bo bałam sie cieszyc za wczesnie. Caly czas myslalam ze @ przyjdzie. Ale zrobilam test juz na nowym roku bo pomyslalam ze moze bedzie pomyslniejszy. I pozytywnie go zaczelam. Mam nadzieje ze mi i kazdej z Was przyniesie upragnione szczescie :)
@roxie123 kosztowne wszystko..cos o tym wiem. Ale czego sie nie zrobi dla malenstwa :)
@anja93 chyba wszystkie tak będziemy miały że boimy się cieszyć, ja nawet na głos nie mowie że jestem wiesz co. Także rozumiem twój stres :)
@roxie123 ceny tych badań strasznie wysokie. Oby pokazały w czym tkwi problem

@anja93 gratulacje trzymam kciuki za Ciebie :).
Hej dziewczyny ostatnio byłam tu w nowy rok chyba mój mąż miał trochę wolnego i skupiłam się na nim i Wiktorku dlatego mnie nie było.

U nas wszystko dobrze dziś idę do przyjaciółki jest w szpitalu czeka na poród to będzie jej trzecie dziecko .
Potem idę do dentystki i wróce do domu .
Dostałam od Mikołaja dwie ksiazki;).
Dziewczyna z pociągu i nie ma jej dziewczynę z pociągu już przeczytałam fajna a teraz planuje poczytać te druga kocham czytać książki ale nie zawsze mam czas .
Wczoraj miałam poćwiczyć ale nie miałam już sily Wiktor zasnął po 22 dopiero i poszłam spać dzisiaj się rusze .na wadze 60 dla przypomnienia przed świętami było 64 także zgubilam 4 kg nie wiem kiedy a to spacer a to latanie za małym i o mam nadzieję utrzymać te wagę.
No i to na tyle pozdrawiam Was a dla nowych Aniolkowych mam światełko dla waszych Aniołkow (*).

@mfifi04 dziękuję że pytasz. Czuję się dobrze. Czasem brzuch troche pobolewa ale to raczej normalne:) narazie jeszcze jestem spokojna czekam na pierwszą wizytę. Choć jutro po becie bedzie wiadomo czy wszystko dobrze.
Masz racje że pieniądze to rzecz nabyta, choc uważam że cześć z tych badań powinna być refundowana :/ w końcu na co idą nasze składki:/

reklama
@membaris caly czas zastanawiam sie a co ida podatki :/ na to co zbedne. Ktory masz tydzien?
Nie stresuj sie w tym momencie jest to niepotrzebne. Pamietaj ze dziecku Twoj stres tez sie udziela

☆ Walczyć o marzenia ☆

Do góry