mamcia2014
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też trzymam kciuki :*@mamcia2014 no faktycznie chociaż województwo też duże.
@Funia90 no do Łodzi ponad 100km ale wolę tam jeździć niż mieć powtórkę z rozrywki będąc prowadzona przez tutejszych lekarzy.
Pewnie pozytywny test mnie zmotywuje kiedyś póki co nie chcę robić zamieszania przed świętami jeśli ciąży nie ma. Mam już namierzonych trzech lekarzy.
Ja dziś ostatni dzień w pracy. Mam nadgodziny to wyjdę sobie dziś wcześniej. Chciałabym po Nowym Roku przyjść już z lokatorem.
Dzięki dziewczyny za kciuki. Wiadomo że to nie ma wpływu na wynik ale fajnie wspiera.
Ja bym wolała żeby tych świat wcale nie było, to najgorsze święta w moim życiuWitam wszystkie nowe Aniołkowe mamy ;*
U mnie szał przedświąteczny i czekanie na wyniki...
A u Was ? co dobrego będziecie robić ?
3mam kciuki za testujące , i całuje wszystkie brzuszki ;*
Jeszcze będziesz mamą słodkiego brzdąca, jak my wszystkie :*@paulabraczo12 tez nie uważam ,żeby dla mnie były to cudowne święta 2grudnia poroniłam 4tą ciąże... ale załamanie tutaj nic nie da , trzeba się ogarnąć wierzyć i brnąć do przodu ;*