reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mamcia2014 no faktycznie chociaż województwo też duże.

@Funia90 no do Łodzi ponad 100km ale wolę tam jeździć niż mieć powtórkę z rozrywki będąc prowadzona przez tutejszych lekarzy.
Pewnie pozytywny test mnie zmotywuje kiedyś póki co nie chcę robić zamieszania przed świętami jeśli ciąży nie ma. Mam już namierzonych trzech lekarzy.

Ja dziś ostatni dzień w pracy. Mam nadgodziny to wyjdę sobie dziś wcześniej. Chciałabym po Nowym Roku przyjść już z lokatorem.

Dzięki dziewczyny za kciuki. Wiadomo że to nie ma wpływu na wynik ale fajnie wspiera.

@mamcia2014 no faktycznie chociaż województwo też duże.

@Funia90 no do Łodzi ponad 100km ale wolę tam jeździć niż mieć powtórkę z rozrywki będąc prowadzona przez tutejszych lekarzy.
Pewnie pozytywny test mnie zmotywuje kiedyś póki co nie chcę robić zamieszania przed świętami jeśli ciąży nie ma. Mam już namierzonych trzech lekarzy.

Ja dziś ostatni dzień w pracy. Mam nadgodziny to wyjdę sobie dziś wcześniej. Chciałabym po Nowym Roku przyjść już z lokatorem.

Dzięki dziewczyny za kciuki. Wiadomo że to nie ma wpływu na wynik ale fajnie wspiera.
Ja też trzymam kciuki :*

Witam wszystkie nowe Aniołkowe mamy ;*

U mnie szał przedświąteczny :) i czekanie na wyniki...
A u Was ? co dobrego będziecie robić ? :)

3mam kciuki za testujące , i całuje wszystkie brzuszki ;*

@AgaB33 dawaj znać jaki wyniki jak już będziesz go miała :) kciuki zaciśnięte

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@paulabraczo12 słuchaj @roxie123 bo dobrze prawi. Może w tym momencie tego nie czujesz bo to świeża sprawa ale naprawdę będzie dobrze. Kolejnym razem się uda. Nie można tak się załamywać. Mam znajomego który wkurzajaco w takich sytuacjach powtarza: "pamiętaj mogło być gorzej". Musisz cieszyć się tym co masz: zdrowiem bo to najważniejsze, mężem, rodziną, trzeba czerpać radość z każdego dnia bo przemijają i nigdy nie wrócą. Odrzucić smutki, cyc do przodu i ciesz się tym co masz.

Do góry