reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O no patrz wszystko podobne nawet wojewodztwo w ktorym mieszkamy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Może w tym samym czasie będziemy niedługo chodzić z brzuszkami :tak::)

reklama
@Frezja_1 kochana rozumiem i tobie również życzę wszystkiego co najlepsze na te święta i Nowy Rok trzymaj się cieplutko.

Ja dzisiaj znowu odpalam torpede w tyłku i biorę się za ćwiczenia wieczorem przez te 3,4 dni spadł mi 1 kg zostal jeszcze jeden do zwalenia i będzie git a jak się uda więcej to też nie będzie źle.

Która z Was ma Noworoczne postanowienie żeby się ruszać i zdrowo jeść ręka w górę a ja sobie zapisze wasze nicki bo już mi się placze która to która tyle nas tu i będę was dopingowac kobiety bo jak nie my to kto damy radę wspólnymi siłami będziemy się lepiej czuły będziemy bardziej sprawne i przybędzie nam energii .

A wszystkim brzuchatkom życzę kg ciążowych nie przejmujcie się że rośniecie ja też się nie przejmowalam tylko rosłam i pierwsze 2 lata po porodzie dalej rosłam bo dziecko było najważniejsze a teraz już jest starszy to mogę się poruszać a jak ktoras z Was po porodzie będzie potrzebowała motywacji to jestem do usług.

No i to tak odemnie a każdej nowej Aniolkowej mamusi życzę zdrowego bobasa spokojnej ciąży i dużo zdrówka bo to najważniejsze jest .

No i staraczki trzymam za Was mocno kciuki .

@roki_1991 A ja biore femibion:D i tam tez jest D3:D @Frezja_1 do rychłego zobaczenio-uslyszenia:) pisaj czasem co u Ciebie:) @AgaB33 masakra..kurcze to powodzenia w poszukiwaniach :*
Ja dzis troche padnięta dostalam leki na infekcje tchawicy..moze trza bedzie antybiotyk, no nic oby przeszlo buziaki Wam!

@AgaB33 rany ja mam dzis to samo, zasypiam na stojaco! I ziewam prawie non stop :D pogoda taka
@mamcia2014 ja od Nowego Roku zabieram sie za zdrowe odzywianie, zero fast foodow koniec kropka :D z cwiczeniami moze podziekuje, bo nigdy nie mam na tyle zapalu zeby kontynuowac po paru ostrych treningach, ale zero niezdrowego zarcia :D
Chociaz taka mala pizza raz na 3 miesiace? :D to na pewno :D

reklama
Do góry