reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny. Ja nie miałam zabiegu ale poronilam samoistnie 20 listopada. Brakowało jednego dnia do 6 tygodnia.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Ja nie miałam zabiegu ale poronilam samoistnie 20 listopada. Brakowało jednego dnia do 6 tygodnia.

Bardzo mi przykro, że i Ciebie to spotkało. Dobrze, że obyło się bez zabiegu bo możecie działać od razu. Zanim mój synek się urodził to mówiliśmy do niego nynus. Fajny nick masz:)

Tak, można a czasem trzeba. Ja bez clexane nie urodziła bym synka i teraz też mam clexane i acard.
Oooo nie mialam pojecia... czy moglabym spytac jak tutaj dziala acard? Ja mam czasem glupie pytania, ale nigdy nie bylam w ciazy w Polsce, a w USA nie przepisuja...

@nynnus26 ja 7.12 w 5tc. Bylo mi bardzo ciezko i zle, ale juz sie pozbieralam. A Ty jak sie czujesz? Szybko doszlas do siebie?

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Aggs pierwszy dwa dni byłam zalana łzami. Nie mogłam sobie poradzić tak bardzo się cieszyłam i wiem że mój mąż był też mega szczęśliwy bo później płakał razem ze mną. Jakoś się trzymam żyje dalej ale tak jak już wcześniej pisałam przeraża mnie że znów muszę czekać na tą ciążę. A że przez prawie 1,5 roku nie zaskoczylam to boję się że znów będę tyle czekać albo i jeszcze więcej.

Aggs pierwszy dwa dni byłam zalana łzami. Nie mogłam sobie poradzić tak bardzo się cieszyłam i wiem że mój mąż był też mega szczęśliwy bo później płakał razem ze mną. Jakoś się trzymam żyje dalej ale tak jak już wcześniej pisałam przeraża mnie że znów muszę czekać na tą ciążę. A że przez prawie 1,5 roku nie zaskoczylam to boję się że znów będę tyle czekać albo i jeszcze więcej.

Witaj. Ja stracilam moje malenstwo. Serduszko przestalo bic w sobotę a w niedzielę mialam zabieg. Nie jest mi latwo ale przynajmniej już przestałam płakać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Witaj. Ja stracilam moje malenstwo. Serduszko przestalo bic w sobotę a w niedzielę mialam zabieg. Nie jest mi latwo ale przynajmniej już przestałam płakać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dokładnie mam tak samo. Też już przestałam płakać ale nigdy w życiu nie czułam się gorzej ☹

Dokładnie mam tak samo. Też już przestałam płakać ale nigdy w życiu nie czułam się gorzej ☹

Taka duża puskta co nie? My staraliśmy się prawie rok. Planujemy na nowo staranka między marcem a czerwcem zacząć. Nie nastawiam się na to, że ida się od razu chociaż liczę na cud w pierwszych trzech cyklach albo najpóżniej do końca przyszłego roku. A jak nadejdzie pechowy 8 tydzień to chyba cała osrana ze strachu będę chodzić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Taka duża puskta co nie? My staraliśmy się prawie rok. Planujemy na nowo staranka między marcem a czerwcem zacząć. Nie nastawiam się na to, że ida się od razu chociaż liczę na cud w pierwszych trzech cyklach albo najpóżniej do końca przyszłego roku. A jak nadejdzie pechowy 8 tydzień to chyba cała osrana ze strachu będę chodzić.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja na szczęście nie miałam zabiegu także staramy się od razu ale też już mnie to męczy. 17 cykli starań...

Do góry