Totois30
Fanka BB :)
@roki_1991 suche placki tez miewam.podejrzewaja i luzszczyce. Reumatolog i gin twierdza ze clexane wystarczy mowia ze za lekkie na steryd ale jak sie moze uaktywniac o chyba trzeba usypiac sterydem ale za malo sie znam a kazdy odradza.na drugim watku niektore dziewczyny z samym ana tez tylko clexane ale niektore steryd ale maja tez wiecej inych pozytywow. Nie pamietam cen ale np u mnie ana2 to 100 zl a ana1 70 a jak sie zrobi ana1 to kaza podpisac zgoda ze jak bedzie dodatnie to zrobia od razu ana 2 i sie doplaca z 60 zl a nie juz 100 jakbym tylko ana2 robiła jest taka sama nozliwosc jak maja jeszcze krew ale to u nas nie wiem jak u Ciebie w labie.jak ana2 pokaze bardzo niskie miano 1:160 to pokazuje ana1 ale traktuje sie jak ujemne.jak wyzsze miano to juz trzeba ana3 na moje jest szansa ze będziesz miala niskie ana2 ale jak cokolwiek sie dzieje to bedzie wyzsze ale uwaga w ana3badaja takie przeciwciala ktore nic jie znacza tez(ds70 czy jakos tak) a sztucznie zawyzaja miano takze jak ma sie juz wynik ana3 to na spokojnie bo 1 przeciwcialo wychodzi prawie zawsze dodatnie a nic nie znaczy i zawyza miano ale wychodzj ilosc innych przeciwcial i to bardzo wazne w diagnozie ale czasami pokazuje tylko ze cos sie dzieje a jeszcze nic konkretnego:/ albo kwestia spejalisty mi na razie kaza sie starac i clexane po pozytywie