reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 suche placki tez miewam.podejrzewaja i luzszczyce. Reumatolog i gin twierdza ze clexane wystarczy mowia ze za lekkie na steryd ale jak sie moze uaktywniac o chyba trzeba usypiac sterydem ale za malo sie znam a kazdy odradza.na drugim watku niektore dziewczyny z samym ana tez tylko clexane ale niektore steryd ale maja tez wiecej inych pozytywow. Nie pamietam cen ale np u mnie ana2 to 100 zl a ana1 70 a jak sie zrobi ana1 to kaza podpisac zgoda ze jak bedzie dodatnie to zrobia od razu ana 2 i sie doplaca z 60 zl a nie juz 100 jakbym tylko ana2 robiła jest taka sama nozliwosc jak maja jeszcze krew ale to u nas nie wiem jak u Ciebie w labie.jak ana2 pokaze bardzo niskie miano 1:160 to pokazuje ana1 ale traktuje sie jak ujemne.jak wyzsze miano to juz trzeba ana3 na moje jest szansa ze będziesz miala niskie ana2 ale jak cokolwiek sie dzieje to bedzie wyzsze ale uwaga w ana3badaja takie przeciwciala ktore nic jie znacza tez(ds70 czy jakos tak) a sztucznie zawyzaja miano takze jak ma sie juz wynik ana3 to na spokojnie bo 1 przeciwcialo wychodzi prawie zawsze dodatnie a nic nie znaczy i zawyza miano ale wychodzj ilosc innych przeciwcial i to bardzo wazne w diagnozie ale czasami pokazuje tylko ze cos sie dzieje a jeszcze nic konkretnego:/ albo kwestia spejalisty mi na razie kaza sie starac i clexane po pozytywie

reklama
@roki_1991 w tą niedzielę. Zerknij w moj podpis i datę przt Aniołku :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@Totois30 dzięki za info. Pójdę z poniedziałek, to zapytam czy da się to jakoś w pakiecie zrobić, powinni coś takiego mieć ;)
O, przeczytałam na stronie lab, że ana2 kosztuje 92 zł a w przypadku dodatniego wyniku, oznaczają za darmo ana3. Także bardzo spoko opcja :)

@Elodia wybacz, ślepa jestem :p 5 dni po zabiegu jak jeszcze coś się brudzi, to jest w porządku zupełnie :) jeśli nie masz boli i specyficznego zapachu, to nie masz się czym przejmować :) dali Ci jakiś antybiotyk po zabiegu??

@roki_1991 dali mi po zabiegu antybiotyk jeszcze w szpitalu a tak to nic brac nie kazali no chyba ze by bolalo to jakies przeciwbólowe mam brac. A że nic nie boli to nie biorę.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia to dobrze jak nie boli :) takie krwawienie jest normalne. Ja teraz też czekam na pierwszą @ po zabiegu. Wczoraj czułam coś jakby owu?? Ale nie wiem czy faktycznie, a jeśli tak to za jakieś 2 tyg powinna być @ :) także liczę na to że początkiem stycznia pójdę na kontrolę do swojej gin :)

@roki_1991 ja niestety kompletnie sie na tym nie znam, ale chyba lepiej jesli obedzie sie bez sterydu. Ja kiedys mialam leczone sterydem zapalenie sciegien i to mi polmieszalo w cyklach. A ta clexane to w tabletkach czy zastrzykach?

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ile moze trwac krwawienie po łyżeczkowaniu macicy? Mi juz od niedzielnego wieczora 5 dzien w sumie leci ale nie jakos specjalnie dużo....tak po trochu jak na koncowce okresu się czuję.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ryba nawet tydzień i nawet dwa może być planienie...jeśli nic nie boli i brzydko nie pachnie to wszystko ok.już wyczytałam,ze masz wizytę u gina :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry