reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Totois30 tam wkleiłam wyniki. A może lepiej od razu iść zrobić ana2 i ana3? Bo skoro i tak mnie to nie minie, to może lepiej za jednym zamachem. Nie rozumiem tylko tego co pisałaś o dopłaceniu żeby zrobili ana2. Chodziło o że może nie będę musiała oddawać krwi czy jak? Może faktycznie skoro ana2 nie do końca sprawę wyjaśni, to zrobię od razu ana2 i ana3. Nie ogarniam w ogóle o co tam chodzi, pamiętam że pisałaś kiedyś właśnie ze masz jedno dziwne przeciwciało i nikt nie wie do czego to przypiąć...
Co do objawów skórnych. Wiesz co, zauważyłam kiedyś takie suche placki na rękach, powyżej łokci. Kolor mają taki jak skóra, tylko po prostu są suche. I ostatnio nad kostkami też coś takiego wyczaiłam. A oprócz tego takie małe krostki jak na trądzik? Kurde nie wiem jak to określić, ale coś takiego, tylko że na zewnętrznej stronie ud i na pośladkach. Dlatego czułam że coś mi w tym badaniu wyjdzie... A właśnie, czy ty masz jakieś zalecenia od lekarza z razie pozytywnego testu? W związku z tymi ana oczywiście
@AgaB33 też myślę że @Totois30 się na tym zna, bo sama przez to w jakiś sposób przeszła :p a lepiej wiedzieć na czym się stoi, tylko tak jak kiedyś pisałaś, im więcej człowiek szuka tym więcej znajduje...

reklama
Dziewczyny ile moze trwac krwawienie po łyżeczkowaniu macicy? Mi juz od niedzielnego wieczora 5 dzien w sumie leci ale nie jakos specjalnie dużo....tak po trochu jak na koncowce okresu się czuję.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Moja siostra miala ponad tydzien. A po poronieniu swoje krwawienie mialam prawie 5 dni bardzo mocne, a potem 2 dni plamienie.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

To ja w zasadzie mam na odwrót. 2 albo 3 dni mialam mocniejsze krwawienie a teraz tylko odrobinka krwi sie pojawia....w zasadzie to moglabym teraz juz tylko wkladki nosic.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@mfifi04 tu wklejam moje wyniki. To dopiero ana i wiem że muszę zrobić jeszcze ana2 i ana3, ale chcę wiedzieć co dalej :) więc jeśli możesz to wkleić też tam to skorzystam ;)

Załączniki

• _20171215_103829.JPG
    _20171215_103829.JPG
    619 KB · Wyświetleń: 58
@Aggs powiedz tej wredocie a sio!!!! Nie wpuszczaj jej :p
@Elodia wszystko zależy od organizmu. Mi mówili że krwawienie może trwać nawet 2 do 3 tygodni, także spokojnie. Tym bardziej jeśli nie jest mocne, to wydaje mi się że nie masz się czym przejmować. Ja po poprzednim zabiegu krwawilam i plamiłam z przerwami 6 tyg i to już było źle. Musiałam mieć drugi zabieg. Ale jeśli się bardzo martwisz to może spróbuj do jakiegoś gin żeby sprawdził jak tam w środku wygląda sytuacja.

@roki_1991 idę do mojej gin w środę tak że z nią o tym pogadam. Póki co nic nie boli i tylko drobne krwawienie po tych 2 mocniejszych dniach tak że chyba dobrze.... A po tym zakasać rękawy i czekać na pierwszą @ :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia dobrze ze idziesz na kontrolę, to będziesz wiedzieć co i jak :) ja pójdę dopiero po pierwszej @ także pewnie dopiero po nowym roku. A twój plan działania bardzo mi się podoba i trzymaj się jego realizacji :) mogę zapytać kiedy dokładnie miałaś zabieg?

reklama
Do góry