reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi tez
Bo wg niektorych szkol na badanie wysyla sie pacjentke dopiero po 3 poronieniu... ale szkoda bardzo, ze nie wspomniala Ci wczesniej o takiej mozliwosci i nie spytala Ciebie o zdanie. Lekarze lubia czuc sie madrzejsi od nas i podejmowac za nas decyzje. Nie podoba mi sie takie podejscie.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez nie. Ona w ogole mi powiedziala,ze tu badania sie robi wz szpitalu po,uwaga,.6!poronieniach!

reklama
Mi tez

Mi tez nie. Ona w ogole mi powiedziala,ze tu badania sie robi wz szpitalu po,uwaga,.6!poronieniach!
Po 6 poronienach to moga byc nie badania potrzebne ale izolatka w wariatkowie... jak mozna... przeciez to jest ludzka tragedia... z ludzmi ma sie do czynienia a nie z bledem windowsa...bardzo Ci wspolczuje

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@K28 6 poronien?? Czy ta lekarka ma wszystko w porzadku z glowa? Boze drogi w jakich czasach my zyjemy?

@Frezja_1 powiem Ci ,ze sie po prostu boje. Przeciez jak wyjdzie mi pozytywny to jak ja dojade do pracy z tak trzesacymi sie rekami? Jak ja mlodego zaprowadze do przedszkola? Pewnie pomysla,ze cos z rana chlapnelam? I jak ja wytrzymam w pracy tyle godzin probujac udawac,ze nic sie nie zmienilo? Przeciez ja to bede miala wypisane na twarzy, gwarantuje,ze ze stresu to sie albo porzygam albo zersam , przepraszam dziewczynki.

@anja93 łooooł ale super: ) to taki sam staz macie:) tzn malzenski a ile jestescie para?my chyba ponad 5 lat przed slubem wiec juz prawie 7:) ale leci ale moj M studia konczyl jak ja juz pracowalam wiec musialam poczekac;) az zacznie zarabiac i dopiero sie oswiadczyl:)edit.zgadzam sie z dziewczynami co do winka a z owulka dzialaj dalej bo ja mialam do siebie pretensje ze odpuscilam po niby owulce moze byla moze nie tzn M i tak przychorowa ale moze byla pozniej jednak takze drinus i mizianko:) a cykle jak pisze Frezja, 1szy zaczal sie z krwawieniem po zabiegu czyli drugi cykl zaczyna z z pierwsza normalna@ po zabiegu:)
ale wiecie co laski jak sie zareczylismy to wiedzialam ze jestem najszczesliwsza na swiecie i gapilam sie w ten pierścionek i stwierdzilam ze super ze bedzie M i ze nie moge juz nigdy na nic narzekac bo bede miec meza na ktorego tyle czekalam a teraz wszystko kreci sie wokol bobo..przed staraniami w ogole nie mialan ciśnienia a po stracie to juz w ogole podejscie takie ze cel życia to dziecko bez niego nigdy nie zaznam spokoju i szczescia..a moje koleżanki albo pecha maja do chlopakow i co rok zmienia sie partner i sa w lesie nawet z tym albo w zwiazku gdzie facet 35 lat i nawet zareczyc sie nie chce i nawet kredytu sie nie wezmie wspolnie nie wiadomo na czym sie stoi..ja mam takiego M ze wiem ze juz nigdy nie bede sama pewnie Wy tez, na tym polega przeciez malzenstwo , kiedys to bylo wszystko czego chcialysmy:) a na spokojnie z tymi dzidziami doczekamy sie:) dodam ze dzis mam lepszy humor, wczoraj plakalam w biedronce przy pieczywie ze niegdy nie bede miec dzieci ale uzewnetrzniam sie zawsze jak lepszy humor: ) dzis niczym sie nie przejmuje mysle o sobie, planuje jakies zawodowe zmiany a starania niech zawsze beda obok, tzn maz i nasze zycie najwazniejsze:) wtedy bedziemy szczesliwsze i powolutku doczekamy sie bobo:) @membaris kiedy testowanko? @hona aaa czekamy:) @AgaB33 o kurcze wasze testowanko zapowiada sie ciekawie!

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 @Aggs czuje,ze test nie bedzie potrzebny, brzuch coraz bardziej boli, zawsze tak mam przed @, wiec pewnie do rana malpa przyjdzie. Nawet jezeli tak bedzie, to pewnie gdzies w kaciku sobie po cichutku pochlipie i bede walczyc dalej :(

Dobrej nocki kochane.

@Frezja_1 a jakieś badania bakteryjne robił. Z tego co wiem to chlamydia lubi balaganic w drogach moczowych ale nikt tego nie bada. No chyba że wyszlo coś w posiewie to wtedy już sprawa jaśniejsza. Napisałam priv.
@hona to tak jak na dłoni po Tobie widać?? No to faktycznie masz przerabane. Ja wielką radość to nie jesren tez w stanie ukryć całkiem ale zatuszować probuje :-) Niech żadna @ do Ciebie nie przychodzi tylko niech będą dwie kreski. No to faktycznie jak w sobotę zrobisz to nie będziesz musiała się kryc, soboty wolne?
@Totois30 ja na mojego też czekałam :-) ale w sumie studia skończył a 2miesiące później urodziła się młoda :-) stwierdziliśmy że to najważniejsze bo lekarze od nastokatki straszyli.mnie że będę mieć problemy z ciazami. Przez tylozgiecie. A tu ciąża z córcia bez żadnych kłopotów i teraz mam przodozgiecie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry