@anja93 łooooł ale super: ) to taki sam staz macie
tzn malzenski a ile jestescie para?my chyba ponad 5 lat przed slubem wiec juz prawie 7
ale leci ale moj M studia konczyl jak ja juz pracowalam wiec musialam poczekac
az zacznie zarabiac i dopiero sie oswiadczyl
edit.zgadzam sie z dziewczynami co do winka a z owulka dzialaj dalej bo ja mialam do siebie pretensje ze odpuscilam po niby owulce moze byla moze nie tzn M i tak przychorowa ale moze byla pozniej jednak takze drinus i mizianko
a cykle jak pisze Frezja, 1szy zaczal sie z krwawieniem po zabiegu czyli drugi cykl zaczyna z z pierwsza normalna@ po zabiegu
ale wiecie co laski jak sie zareczylismy to wiedzialam ze jestem najszczesliwsza na swiecie i gapilam sie w ten pierścionek i stwierdzilam ze super ze bedzie M i ze nie moge juz nigdy na nic narzekac bo bede miec meza na ktorego tyle czekalam a teraz wszystko kreci sie wokol bobo..przed staraniami w ogole nie mialan ciśnienia a po stracie to juz w ogole podejscie takie ze cel życia to dziecko bez niego nigdy nie zaznam spokoju i szczescia..a moje koleżanki albo pecha maja do chlopakow i co rok zmienia sie partner i sa w lesie nawet z tym albo w zwiazku gdzie facet 35 lat i nawet zareczyc sie nie chce i nawet kredytu sie nie wezmie wspolnie nie wiadomo na czym sie stoi..ja mam takiego M ze wiem ze juz nigdy nie bede sama pewnie Wy tez, na tym polega przeciez malzenstwo , kiedys to bylo wszystko czego chcialysmy
a na spokojnie z tymi dzidziami doczekamy sie
dodam ze dzis mam lepszy humor, wczoraj plakalam w biedronce przy pieczywie ze niegdy nie bede miec dzieci ale uzewnetrzniam sie zawsze jak lepszy humor: ) dzis niczym sie nie przejmuje mysle o sobie, planuje jakies zawodowe zmiany a starania niech zawsze beda obok, tzn maz i nasze zycie najwazniejsze
wtedy bedziemy szczesliwsze i powolutku doczekamy sie bobo
@membaris kiedy testowanko?
@hona aaa czekamy
@AgaB33 o kurcze wasze testowanko zapowiada sie ciekawie!