reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi tez
Bo wg niektorych szkol na badanie wysyla sie pacjentke dopiero po 3 poronieniu... ale szkoda bardzo, ze nie wspomniala Ci wczesniej o takiej mozliwosci i nie spytala Ciebie o zdanie. Lekarze lubia czuc sie madrzejsi od nas i podejmowac za nas decyzje. Nie podoba mi sie takie podejscie.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez nie. Ona w ogole mi powiedziala,ze tu badania sie robi wz szpitalu po,uwaga,.6!poronieniach!

reklama
Mi tez

Mi tez nie. Ona w ogole mi powiedziala,ze tu badania sie robi wz szpitalu po,uwaga,.6!poronieniach!
Po 6 poronienach to moga byc nie badania potrzebne ale izolatka w wariatkowie... jak mozna... przeciez to jest ludzka tragedia... z ludzmi ma sie do czynienia a nie z bledem windowsa...bardzo Ci wspolczuje

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

@K28 6 poronien?? Czy ta lekarka ma wszystko w porzadku z glowa? Boze drogi w jakich czasach my zyjemy?

@Frezja_1 powiem Ci ,ze sie po prostu boje. Przeciez jak wyjdzie mi pozytywny to jak ja dojade do pracy z tak trzesacymi sie rekami? Jak ja mlodego zaprowadze do przedszkola? Pewnie pomysla,ze cos z rana chlapnelam? I jak ja wytrzymam w pracy tyle godzin probujac udawac,ze nic sie nie zmienilo? Przeciez ja to bede miala wypisane na twarzy, gwarantuje,ze ze stresu to sie albo porzygam albo zersam , przepraszam dziewczynki.

@anja93 łooooł ale super: ) to taki sam staz macie:) tzn malzenski a ile jestescie para?my chyba ponad 5 lat przed slubem wiec juz prawie 7:) ale leci ale moj M studia konczyl jak ja juz pracowalam wiec musialam poczekac;) az zacznie zarabiac i dopiero sie oswiadczyl:)edit.zgadzam sie z dziewczynami co do winka a z owulka dzialaj dalej bo ja mialam do siebie pretensje ze odpuscilam po niby owulce moze byla moze nie tzn M i tak przychorowa ale moze byla pozniej jednak takze drinus i mizianko:) a cykle jak pisze Frezja, 1szy zaczal sie z krwawieniem po zabiegu czyli drugi cykl zaczyna z z pierwsza normalna@ po zabiegu:)
ale wiecie co laski jak sie zareczylismy to wiedzialam ze jestem najszczesliwsza na swiecie i gapilam sie w ten pierścionek i stwierdzilam ze super ze bedzie M i ze nie moge juz nigdy na nic narzekac bo bede miec meza na ktorego tyle czekalam a teraz wszystko kreci sie wokol bobo..przed staraniami w ogole nie mialan ciśnienia a po stracie to juz w ogole podejscie takie ze cel życia to dziecko bez niego nigdy nie zaznam spokoju i szczescia..a moje koleżanki albo pecha maja do chlopakow i co rok zmienia sie partner i sa w lesie nawet z tym albo w zwiazku gdzie facet 35 lat i nawet zareczyc sie nie chce i nawet kredytu sie nie wezmie wspolnie nie wiadomo na czym sie stoi..ja mam takiego M ze wiem ze juz nigdy nie bede sama pewnie Wy tez, na tym polega przeciez malzenstwo , kiedys to bylo wszystko czego chcialysmy:) a na spokojnie z tymi dzidziami doczekamy sie:) dodam ze dzis mam lepszy humor, wczoraj plakalam w biedronce przy pieczywie ze niegdy nie bede miec dzieci ale uzewnetrzniam sie zawsze jak lepszy humor: ) dzis niczym sie nie przejmuje mysle o sobie, planuje jakies zawodowe zmiany a starania niech zawsze beda obok, tzn maz i nasze zycie najwazniejsze:) wtedy bedziemy szczesliwsze i powolutku doczekamy sie bobo:) @membaris kiedy testowanko? @hona aaa czekamy:) @AgaB33 o kurcze wasze testowanko zapowiada sie ciekawie!

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 @Aggs czuje,ze test nie bedzie potrzebny, brzuch coraz bardziej boli, zawsze tak mam przed @, wiec pewnie do rana malpa przyjdzie. Nawet jezeli tak bedzie, to pewnie gdzies w kaciku sobie po cichutku pochlipie i bede walczyc dalej :(

Dobrej nocki kochane.

@Frezja_1 a jakieś badania bakteryjne robił. Z tego co wiem to chlamydia lubi balaganic w drogach moczowych ale nikt tego nie bada. No chyba że wyszlo coś w posiewie to wtedy już sprawa jaśniejsza. Napisałam priv.
@hona to tak jak na dłoni po Tobie widać?? No to faktycznie masz przerabane. Ja wielką radość to nie jesren tez w stanie ukryć całkiem ale zatuszować probuje :-) Niech żadna @ do Ciebie nie przychodzi tylko niech będą dwie kreski. No to faktycznie jak w sobotę zrobisz to nie będziesz musiała się kryc, soboty wolne?
@Totois30 ja na mojego też czekałam :-) ale w sumie studia skończył a 2miesiące później urodziła się młoda :-) stwierdziliśmy że to najważniejsze bo lekarze od nastokatki straszyli.mnie że będę mieć problemy z ciazami. Przez tylozgiecie. A tu ciąża z córcia bez żadnych kłopotów i teraz mam przodozgiecie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry