reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mamcia2014 no brawo,dajesz rade:) !
@Marika92 jakie piekne usg, buzia mi sie usmiechala jak czytalam,ze Twoj maluszek tam tak szaleje :) Super,duzo zdrowka dla Was :)
@Elodia Rozumiem Twoj bol z praca. Ja tez mialam nie wracac do niej po poronieniu,bo mam dosc,ale jednak pieniazki wygraly. Moj M mnie zapewnia,ze damy rade przezyc z jego wyplaty,ale jak sobie pomyslalam,ze ida swieta i ze po nowym roku bedziemy chcieli leciec do PL na badania to stwierdzilam,ze wroce na chwile. Przyznam,ze jest ciezko. Atmosfera jest napieta jak przed burza,tylko czekam kto zacznie. Wiec odradzam,trzymaj sie swojego planu :) Bedziemy razem szukaly nowej pracy ;)
@roki_1991 szalencza macie pogode. U nas dzis o dziwo cieplej,ale nadal mrozno z rana

reklama
@K28 ja już w zasadzie mam ogarniętą nową pracę. M zaniósł wczoraj do siebie do pracy moje cv. Dzisiaj juz dzwonili tylko bylam na zakupach i nie zdążyłam odebrać. Oddzwonilam i nie odebrał nikt bonzapewne już mial koniec swojej pracy. Napidalam wiadomość tez i czekam na jutrzejszy telefon:-) tam bede zarabiac netto mniej wiecej tyle ile mam brutto w tej chwili tak że tu nie było co się zastanawiać. Tak że jutro telefon i zapewne praca nowa od stycznia albo juz po świętach. Będę wiedziala kiedy dokladnie to z obecną firmą rozwiąże umowę za porozumieniem stron.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No my po wizycie, dzidziolek zdrowy i rośnie :) już mu małe kikutki wystają :D 2,34 cm normalnie gigant :D ale wszystko idealnie i wzrostowo i tętno więc jesteśmy z lekarzem dobrej myśli. Mówi że tym razem jest idealnie :D 4 stycznia prenatalne, to @Marika92 między naszymi kropkami jest jakiś tydzień różnicy :D Kurde to jednak prawda że na objawy nie ma co patrzeć bo to żaden wyznacznik zdrowej ciąży, ale stres to miałam dzisiaj na maksa.
@Funia90 przykro mi że u Ciebie w rodzinie tak się ze zdrowiem posypało, trzymam kciuki żeby było dobrze. Jak będziesz mieć chwilkę to napisz mi proszę jakie w ciąży Ty robisz te badania na krzepliwość?

@Aggs w sensie ze do konca roku? Elke mam ze szpitala do 18 grudnia a 20 ide do mojej gin i wezme przedluzenie elki do ostatniego dnia przed przyjeciem do nowej firmy. No i umowie sie na podpisanie rozwiazania umowy z dniem ostatniego dnia L4.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
@Aggs będę ciągnąć L4 na tyle dlugo ile to bedzie konieczne. Do obecnej firmy juz nie wroce. Jedynie po to zeby podpisac rozwiązanie umowy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry