reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tak samo. Skupie się na nowej pracy i Laurze i Marku i przygotowaniach do naszego ślubu. Aniołek będzie nam kibicował. I doprowadzę się do stanu używalności i jak tylko dostanę zielone światlo na starania to zpomocą Aniołka będziemy działać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
:-) nawet się uśmiechnęłam. Pierwszy raz od soboty. Tak lekko i nieśmialo ale uśmiech malutki się u mniej pojawil.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Tak mi jest w tej chwili no.....przykro i smutno,że z jakiegoś powodu się nie udało. Że z jakiegoś powodu serduszko stanęło. Przeczytalam jednak artykuł, że po poronieniu zatrzymanym następna ciąża ma 90% szans na powodzenie. To mi dało nadzieję, że następnym razem jest duża szansa na to, że dzidzi będzie zdrowe. Tylko....szkoda tego maleńkiego Aniołka.....takie bezbronne maleństwo to było....

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Elodia trzymaj się mocno, dasz radę, masz już córeczkę - tul ją teraz mocno :) A za jakiś czas na pewno się uda, zobaczysz, ja już jestem po 2 @ i teraz co ma być to będzie :)

Dzisiaj 11 dc zrobiłam test owulacyjny, ale jedna kreska (ja obstawiam, że owulka będzie w 14 dc, ale nie zaszkodzi sprawdzić ) @anja93 a jak u Ciebie?

Hmmm... Otwieram powiadomienia a tam "@AgaB33 wspomina o tobie" wchodzę na ten post, czytam a tam nic o mnie nie ma :p i nie jest napisane żeby był edytowany :p czary mary :D
@eloida rozumiem kwestie ceny badań. Jest to ogromna kwota, to prawda. U ciebie jest taka sytuacja ze masz juz córkę, więc szansa na to że przyczyną była przypadkowa wada genetyczna jest duża, a co za tym idzie, duża szansa żeby następnym razem było dobrze :) trzymam kciuki
@gosia100 ja nigdy testów owu nie robiłam, ale dziewczyny tu nie raz pisały, że trzeba je robić dokładnie o tej samej porze codziennie i z tego co kojarzę, wszystkie robiły około godziny 22.00, więc może temu nic ci nie wychodzi :) robiąc o tej samej porze widzisz dokładnie że ta kreska ciemnieje :)
@mfifi04 co tam u ciebie?? :) jakiś teścik??? :)
@Marika92 fajnie ze "lubisz" mój post, ale mogłaś też odpisać od razu jak się czujecie? :p
@Frezja_1 a u ciebie jak sytuacja? :)

reklama
@gosia100 @roki_1991 po cichu liczę na to ze jakims cudem uda się w marcu po okresie zajść i że jeszcze w 2018 urodze. Ale bądźmy realistami, raczej predzej zajdę w 2018 i w 2019 urodzę. Nie ma bata. Taki mam plan!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry