Jak ja lubie swoj wieczorny rytual czytania Was
zawsze po calym dniu siadam i nadrabiam super ze jestescie:*
@kropkikreski4 czesc, ja tez jestem po 1 stracie, czekalam 2 tyg jak uslyszalam ze zatrzymane,12.09 stracilam samoistnie ale i tak nie oczyscilam sie sama, 2 dni pozniej mialam zabieg, po 28 dniach przyszla@ i jestem juz po drugiej i zdecydowanie lekarz pozwolil sie starac
w szpitalu powiedzieli ze spokojnie po 1szej prawidlowej takze jak przyjdzie druga@ to smialo dzialaj a po zgodzie lekarza moze i po pierwszej.ja badalam sie pod katem immunologii, przeciwciala ana, wyszly mi przeciwciala anty ro no i na zespol antyfosfolipidowy czyli krzepliwosc, koagulant tocznia, przeciwciala przeciw antygenom lozyska, betakardiolipinowe, u mnie ujemne.jako ze nic konkretnego nie mam z immunologia ale cos autoimmunologicznego moze sie wykluwac w kolejnej ciazy bede miec zastrzyki z clexane i acard.jeszcze nie wiem czy luteine.warto zrobic rozyczke cytomegalie i toxoplazmoze.ja nawet zrobilam biopsje czy nie mam choroby tkanki łącznej bo wyszly te przeciwciala ale właśnie wszystko ok .boreliozy tez nie mam
ginekolog,dermatolog i reumatolog zlecali mi badania, jeszcze wazny poziom kwasy foliowego, b12 i homocysteina jak za wysoka trzeba dzialac moze byc wtedy tez trombofilia.no i wlasnie d, ja mialam silny niedobor i teraz biore wieksza dawke no i zelazo i ferrytyne warto zrobic
nam udalo sie wtedy zaskoczyc od razu na pewno taka wyczekana ciaza i strata to ogromny cios bardzo mi przykro.pobadaj trochę, ujemne wyniki to tez wyniki przynajmniej zobaczysz jak zdrowko a moze i zareagujesz, akurat masz czas
ja jestem po pierwszej staranej owulacji, jesli byla, jutro gin zajrzy, czekam na efekty
jak przyjdzie pierwsza @poczujesz sie lepiej, tylko faktycznie dlugie te staranka wasze, mam nadzieje ze teraz od razu sie uda i to z happy endem
:*