reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Frezja_1 wiem że dziewczyny coś piją czy biorą na endo ale nie wiem co :/ wiem że wino czerwone wytrawne pomaga
@hona zobaczymy w poniedziałek jaka beta będzie ...
Kochan a głowa do góry będzie jeszcze pięknie ;*
@AgaB33 dzięki za wsparcie ;*

Ja leniuchuje miałam iść do siebie ogarniać ale M mi nie kazał xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 pije winko. Nie wiem, czy poprawia endo, bo nie sprawdzalam, ale chyba taka moja natura i w sumie przed poprzednia ciąża tez bylo cos kolo 7, bo przed rozpoczęciem staran poszlam na rutynowa wizyte i bylam akurat przed owulka. Nie spodziewalam sie, ze uda sie za pierwszym razem i sie udalo. Przed pierwsza ciążą chodzilam na monit i tak bylo zawsze kolo 7 mm. Ten cykl spróbuję z wiesiolkiem. Zobaczymy, moze owulacja bedzie troszke później i endo będzie mialo wiecej czasu.

reklama
@Frezja_1 to taka Twoja natura [emoji4]

Nie mam spania nic dzisiaj jakoś ...
A Wy jak tam ranne ptaszki czy jeszcze śpicie?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 i jak rozkręcilo się? U mnie niestety tak.
No a wyjątkowo miałam trzy dni różowe uplawy także myślałam że implementacja może no ale dziś to jest tego więcej także nie ma co mieć złudzeń już. Oj muszę melise sobie kupić

Ostatnia edycja:
@hona hmm takie cykle tez sa normalne,jesli faza lutealna trwa 12/14 dni to jest ok,a u Ciebie tak jest,ale na Twoim miejscu poszlabym na jakis monit bo kurcze szkoda czasu:/

@Frezja_1 ja zaszlam na wiesiolku[emoji4]

Hona i jeszcze jedno wszytskie brzuchatki sobie poszly[emoji4]
Te swieze sa ale te zawansowane uciekly:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@AgaB33 w sumie na razie czysto, az zaczęłam sie martwić, ze te ziola cos pogmatwaly, bo ciazy na pewno nie ma. Robilam test. Coz czekam na @. U mnie staran tez raczej nie będziesz, bo M zlapal jakies zapalenie pęcherza albo jeszcze nie wiadomo co :(.
@Funia90 nas nie opuscila i zawsze wspiera dobrym slowem.
@ivvonka co u Ciebie. Brakuje Ciebie na forum.

@Frezja_1 i nawet.plamien nie masz. A to ciekawe? Ja wczoraj specjalnie do miasta pojechałam -35km w jedną stronę-aby betę zrobić. Wyniki Pani obiecała wczoraj ale nie ma do dziś. Tak u mnie wczoraj praktycznie czysto ze dwa razy różowy gęsty śluz od czwartku tak. W piątek byłam przekonana ze to zwiastun @ ale skoro wczoraj nie przyszła to zaczęła tlic się we mnie nadzieja ro pojechałam ba betę. A tu dziś chyba przyszła. Ja tp nie wiem czy to nie od tego progesteronu te 3dni Planienia i mała opóźnienie@. Nigdy 3dni plamien nie mialam z reguly np w pt od południa plamienia a w sobotę zalewalo konkretnie. A tu 3 dni plamien i sama @ mie moze sie zdecydować czy przyszła czy nie. A co daje wiesiolek?

@Frezja_1 sok z żurawiny niech pije , mam nadzieje , że nic innego się nie przyplątało i będziecie mogli się starać , jak @ nie będzie to zrób bete wiesz jak to testy
@AgaB33 beta prawdę Ci powie , może to małe zaburzenie cyklu , @Frezja_1 u Ciebie moze tez się opóźnić po ziołach
Co do wiesiołka jest na lepsza płodność i śluzu więcej , nie na wszystkich działa zależy od organizmu mi cykle rozjechało jeszcze bardziej :)

@roxie123 dzięki. Czekamy na wyniki moczu. A sok z żurawiny jutro kupie. Poki co, zrobilam mu herbatke z żurawiny.
Testowalas dzis, czy czekasz do jutra?
AgaB33 wlasnie czysto. Mam nadzieję, ze cykl sie nie rozwalil. A moze jednak cos u Ciebie sie wykluje.

reklama
Uuu @roxie123 :) to może już są u Ciebie pierwsze objawy ? Ja jakoś przez ten tydzień się dziwnie czuję ;/ cały czas mam wahania nastrojów, pewnie przyjdzie @ za parę dni
@anja93 gdzie się podziewasz co u Ciebie?
@Totois30 przypomnisz mi kiedy Ty testujesz ? przepraszam umknęło mi

Do góry