reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Frezja_1 a z dziś ten test negatyw? Bo może Cię okłamał hehe. Ale by było fajnie jakby Co się tak z.nienacka udało. Ja teraz nie biorę żadnych wspomagaczy tylko ten cykl na spokojnie tak jak w lipcu. Bez napiny. Jak się nie uda to nie wieM, kiedy indziej. Bo niby test owu pozytywny byl w 12 dc ale moze faktycznie owulacje mam później i tą luteina ja zabiłam, chciałam dobrze a zrobiłam jak zwykle.
Żal mam do siebie okropny o tą poroniena ciąże. Niby wiem że gdyby mocna była toby była. Ale była trochę nie w porę - tak mi się wtedy wydawało i kurcze nie docenilam tego. Umowa w pracy by mi się skończyła praktycznie zaraz.po prodzie. Pozwoliłam sobie na wątpiace myśli i głupie zachwania. I jestem tsk na siebie zła . Muszę to z siebie wyrzucić bo mbie gnębi, pewnie pomyslicie o mnie to samo co ja juz o sobie myślę. Nie pasowało że urodzi sie kolejny baran w domu bo jest jużnas trzy, ze pewnie będzie dziewczynka i tak idąc kosic ta trawę pomyślałam że jak ma być dobrze to będzie a jak to nie ten czas to niech Bóg zadecyduje. Sama sprowokowalam to aby mbie doświadczył i abym zalowala swoich kretynskich myśli. I żałuję okropnie. Dp głowy by mi nie przyszło ze poronie i że będę mieć jakieś problemy z zajściem. Bóg mnie nadal teraz doświadcza udowadniając ze jesrem skończym krerynem i ze mam cierpieć za karę. Przepraszam za to że Was tym obciazam ale jest mi już tak ciężko że szok

Ostatnia edycja:
Hej hej ja też tu jestem i odzywam się, może nie aż tak często ale w końcu mam mojego chłopaka na miejscu więc nie siedzę tyle na forum :) więc proszę nie mówić że każda uciekła [emoji14]

p19u3e3k6u9sslfa.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

@Frezja_1 aha :-) ja od jutra wprowadzam zmiany żywieniowe. Chciałam zrobic sobie post Dąbrowskiej ale w sumie to może być szok dla organizmu i wstrzymam się. Jeśli się nie uda to po Nowym Roku. A od teraz zwiększam ilość aktywności fizycznej bo dopada mnie SKS

Hej laski U mnie trochę lepiej dziękuję za wasze rady odnośnie bólu tego nieszczęsnego zęba.

Na razie mi odpuścila ta ósemka ciekawe na jak długo myślę że ja usunę tylko muszę się psychicznie nastawić; )

Jeśli chodzi o zmianę nawyków żywieniowych to się przyłączam @AgaB33 ;).
Bo ostatnio to same jogurty przez moje wrażliwe zęby muszę zacząć się lepiej odżywiać i zdrowo tak żeby nie tyc.
Kupiłam nowy program treningowy jedrne pośladki i ledwo chodziłam teraz już lepiej jutro znowu cwicze zlapalam bakcyla na razie 3 treningi na tydzień bo przez te zęby nie moglam codziennie ból mi nie pozwalal.

Zamierzam jeść 5 razy na dzień takie nieduże porcje dużo warzyw i owoców no i chyba skorzystam z przepisów Ewy Chodakowskiej mam taką książkę pt przepis na sukces nie będę się jej jakoś dokładnie trzymać ale zainspiruje się tymi przepisami tam są np owsianki różne naleśniki omlety serki twarogowe na obiady są raczej drogie przepisy więc obiady normalnie będę gotować no i podwieczorki czyli sałatki różnego rodzaju i tym podobne .

Raz się już do tej książki stosowałam i były smaczne te potrawy inne mniej smaczne zaznaczyłam sobie te lepsze .
Rozpiskę sobie zrobię taki Ala jadłospis i zmodyfikuje trochę np na drugie śniadanie jakies koktajle a kolacja lekka koło 19 .

Jak coś to będziemy się wspierać i podrzucac sobie przepisy; ) .

No dobra dość o dietach witam nowe Aniolkowe mamusie przytulam cieplutko i trzymajcie się kochane jeszcze będzie dobrze:*

No ja dziś u teściowej jestem wczoraj przyjechaliśmy na noc dziś odjeżdżamy.

A ogólnie u nas wszyscy zdrowi .
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie; ) .

Hej. Potrzebuję opinię mam z UK . Chodzi o to że wypadł mi kawałek plomby z zęba. Jestem w 26t3d ciąży. Pójść zrobić prywatnie czy na NHS ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry