reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczynki
Jestem,caly czas Was podczytuje,ale czasu,weny brak na pisanie. Caly czas nieustajaco Wam kibicuje i wspieram w myslach.
Witam wszystkie nowe Mamy Aniolkow, przykro mi,ze poznajemy sie w takich okolicznosciach. Zycze sily kochane.
Przepraszam,ze nie odniose sie do wszystkich.

Roxie dawaj tu zdjecie,wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na ciaze. Trzymam mocno kciuki.

Frezja dziekuje za pamiec i wywolanie. Mam nadzieje,ze brak miesiaczki i plamien u Ciebie jednak zaowocuje dwiema kreseczkami,trzymam kciuki.

Roki glowa do gory kochana,beta piekna. Musi byc dobrze i tak bedzie.

Funia i inne brzuchatki jak sie czujecie? Pochwalcie sie dzidziolkami.

U mnie 4dc :( Nie wiem,czy nie powinnam przejsc sie do lekarza, cos krotkie mam te cykle. Ten mial 23 dni, owu gdzies w okolicy 11 bo jajniki naparzaly. Moze cos nie tak z faza lutealna? Nie wiem,nie bardzo sie na tym znam. Ostatnio mam cykle 23,26,25,23 nawet jakis 27dniowy sie zdarzyl. Niby sie staramy,i nic. Jakos tak mi smutno ostatnio,dlatego tez sie ukrylam,nie chcialam,aby moj nastroj sie udzielal.Doradzcie kochane,co robic? Jakos nadzieja, ze jeszcze mi sie uda zajsc w ciaze, powoli mnie opuszcza. Mam depreche, z ktorej nie moge sie wygrzebac.
Pozdrawiam wszystkie i zycze samych pozytywnych wiesci.

Z tego co czytałam ostatnio progesteron trzeba sprawdzić 3 w trakcie cyklu. W każdej fazie właśnie więc tu @roki_1991 może mieć dobrą myśl. Wtedy dałoby obraz jaki ten cykl. Bo monitoring miałaś @hona?,

@Frezja_1 jak idzie leniuchowanie? Lez, odpoczywaj niech sie zagniezdza jeak ma co :-) a skoro nie ma Planienia i @ to mozer ma co

Niestety z leniuchowania nic nie wyszło. Mama mnie wyciągnęła na zakupy. Plamienie juz jest, ale i tak jestem zadowolona, bo raczej będzie krótsze, a nie kilku dniowe.
@hona ja teraz spróbuję z wiesiolkiem, niektorym przedluza cykl. Ja bym wolala miec pozniej owulacje, bo u mnie endo zawsze mizerne.
Dzięki dziewczyny za wiarę.

reklama
@Frezja_1 wiem że dziewczyny coś piją czy biorą na endo ale nie wiem co :/ wiem że wino czerwone wytrawne pomaga
@hona zobaczymy w poniedziałek jaka beta będzie ...
Kochan a głowa do góry będzie jeszcze pięknie ;*
@AgaB33 dzięki za wsparcie ;*

Ja leniuchuje miałam iść do siebie ogarniać ale M mi nie kazał xD

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry