reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki, @membaris dzieki za pamięć ;*
Jestem,jestem. Caly czas Was podczytuję ale ostatnio mam taki trudny czas, nawet nie mialam weny. Zmarla babcia meza, ciezko to przezylismy bo bylismy z nia strasznie blisko związani, ogolnie duzo nam pomogla, byla przekochana zawsze moglismy z nią porozmawiac o wszystkim a ona zawsze sluzyla radą. Spadlo to na nas jak grom z jasnego nieba. Kolejny pech ktory nas spotyka. Ostatnio z mezem sie zastanawialismy co nas zlego jeszcze spotka. W sumie juz nas nic nie zdziwi. Ten rok nas strasznie doswiadczyl. Jeden z gorszych z naszym zyciu... Ciekawe co przyniesie 2018....
Ogolnie co do wypowiedzi @AgaB33: kochana nie mozesz sie zadreczac takimi myslami, ze jestes winna poronieniu. Jestem przekonana ze to nie byla Twoja wina a na pewno bedziesz sie jeszcze cieszyc z malenstwa pod sercem. Ja tez sie dluugo zastanawialam co zrobilam zle skoro prawie 9 tyg malenstwo zylo az nagle przestalo bic serduszko. Co zrobilam? Podnioslam cos? Jeden niewlasciwy ruch? Moze praca? Dlugo sie zadreczalam, teraz to nie ma sensu. Tak mialo byc... Mam nadzieje ze Bog wie co robi. A jeszcze przyniesie nam nadzieje ze bedziemy mamami..jedne poraz pierwszy, inne poraz kolejny.
Ogolnie kibicuje Ci @roki_1991 aby wszystko bylo dobrze!!! ✊ i Tobie @roxie123 tez

reklama
@membaris mam nadzieje ze w pt owocna owulacja byla ale w sumie moze jeszcze przed jestem..paski owu mnie wkurzaja od czw blada kreska w bt brak a wczoraj i dzos znow blada kreska..to ze niby przed?ja juz nie wiem mocnej kreski nie mialam a to juz 18dc nie wiem moze nie pekl pecherzyk nie wiem ale we wt sie dowiem bo gin chce sprawdzic;) takze testuje pewnie w sr za tydzień? 27dc zobaczymy co powie gin @AgaB33 jesten pewna ze koszenie trawy nie mialo wplywu zapomnij o tym naprawde nie zadreczaj sie po stracie czasem sa male zaburzenia a @ sie rozkrecila? Zobaczymu co jutro z Twoja beta:) ale poprzednia strata to przypadek!:* @roxie123 wiadomo kciuki ze nie wiem @roki_1991 bedzie dobrze:*

@anja93 dziękuję. Niby to wiem ale w takim dole jak mnie dziś mnie dopadł to ciężko samemu sobie przetłumaczyć. @roki_1991 mnie trochę podniosła, bardzo dziękuję. Co za wspaniała osoba. Nie może dziać się źle tak wspaniałej osobie. Musi jutro być dobrze. Z calego serca tego Ci życzę. @anja93 to widzę że obie.mamy tak.wspaniały rok... Może los sie w końcu odwróci i 2018 będzie dla nas dobry?? Musimy w to wierzyć. A tak sie stanie. Bardzo mi przykro z powodu Waszej straty. Przytulam mocno
@Marika92 odzywaj się częściej :-) bardzo dobrze że u Was w porządku. Kiedy teraz będziesz dzidzie podglądać?

@Funia90 jak u Ciebie samopoczucie?

@Olasec Wymioty juz nie dokuczaja?

@Totois30 no niestety rozkręcila się. No dziś po 15 wyniki bety opublikowano i niestety mniej niż 0,1 także tutaj nie pozostawia żadnych złudzeń niestety. A to dziwne takie u nas no ale tak ma być i już. Za Ciebie trzymam kciuki. Niech będzie pozytyw :-) A to te paski dziwne. Ja jak robiłam to jeden tylko wyszedł w pozostale dni nic.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Melduje się ze żyje (dosłownie) i mam się w miarę dobrze.
Nie jestem w stanie Was nadrobić niestety. @roxie123 trzymam kciuki, @roki_1991 będzie dobrze! Witam nowe mamy i pozdrawiam te z które mnie kojarzą.

Ja ponad tydzień temu dowiedziałam się że mam anemię, dostałam żelazo po którym myślałam że umrę z boleści brzucha. Coś strasznego. Brałam żelazo 6 dni, gdy bóle były nie do wytrzymania to odstawiłam. Dopiero na 3 dobę jak juz to żelazo zeszło z organizmu to poczułam się lepiej. Pozostaje dieta. Suplementy juz nie wchodzą w grę.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 dziękuję ci kochana za te wspaniałe słowa :* to miłe jak ktoś tak o mnie myśli :*
@roxie123 trzymam kciuki za jutrzejszą betę, nie może być inaczej jak dobrze :) masz leki, bierzesz od początku, musi być super :*
@...Margotka9022... Współczuję z tym żelazem. Może jakaś bardziej przyswajalna forma? Jakiś helat czy coś? A jak nie to zostaje wątróbka i kaszanka :p i tak jak aga pisze, kwas buraczany.

Dziękuję wam bardzo za to wsparcie... Staram się trzymać, jakoś daję radę. Dziś byłam u babci na obiedzie, to dzień mi zlecial. Generalnie spakowałam sobie już torbę do szpitala na jutro, na wypadek jakbym miała zostać. Ale nie wiem co do niej włożyć... Mam wyniki badań, koszule, kosmetyki, ręcznik, kapcie, tonę podpasek, dokumenty, książkę... Chyba tyle. Jestem trochę pogodzona, co ma być to będzie. Modliłam się dziś za moje dzieciątko i zostawiam wszystko w rękach Boga. On wie co dla mnie najlepsze...

@roki_1991 obys tej torby nie musiala uzyc i wrocila do domku daj znac jak po wizycie
@...Margotka9022... wspolczuje z zelazem ja znowu mam go za duzo ale podejrzewam ze moge go nieprzyswajac juz sama nie wiem co myskec z drugiej strony hematolog mojej siostry mowil zebym powtorzyla badania bo czasami one nie wychodza dobrze.
@AgaB33 Ty nie powinnas sobie robic wyrzutow sumienia bo kazda z nas by nie mogla spac zamartwiajac sie czy nie byla winna swojej stracie :/ tak mialo byc uwierz ze jak jest silny zaridek to takie rzeczy nie maja wplywu na ciaze.

Jutro juz zawoze meza na lotnisko szybko to zlecialo :( Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak no to współczuję że M już wyjeżdża. Ale chyba niedługo przyjedzie? Święta już niedługo. Dziękuję za Twoje słowa. Na mszy sobie trochę z księdzem porozmawialam i dzięki Wam jest mi dużo lepiej. Muszę sie z tym pogodzić i przestać robić sobie wyrzuty bo to do niczego dobrego nie prowadzi...

@roki_1991 Kochana to cała prawda jest. Jesteś naprawdę osobą o wielkim sercu. Życzę Ci abyś jutro nigdzie nie zostawala tylko wróciła szczęśliwa do domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde dziewczyny wstyd sie przyznawac ale zle robilam testy owulacyjne! :D ale ze mnie matołek..napisane bylo na kazdym opakowanku po angielsku zeby zanurzyc wiadomo w czym a obok zdjecia interpretacji testu i ze wynik w 10 min no to trzymam w tym sikancu 10 min a teraz na necie patrze ze zanurzyc na 10 sek i polozyc na plasko! Patrze na opakowanie a faktycznie na dole maly obrazek i po ang" poloz na plasko"..a nie napisali zanurz na 10 sek albo na iles no kurde:D mam nadzieje ze nie bede mogla w kolejnym cyklu sprawdzic czy jednak dzialaja :D teraz sprawdzalam to blado to pewnie juz po, 17dc..ale ze mnie..we wt zobaczymy mam nadzieje ze pękł :) ale w czw wieczor troche nawet wyszedl w tych sikancach i bylam pewna ze w pt beda mocne krechy no ale jak sie zle zrobi to troche ciezko o dobry wynik:D

Do góry