reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@madzia0902 @witch84 mówicie o dwóch różnych rzeczach :p Madzia napisała że jest 4 tydzień po zapłodnieniu, czyli 6 tydzień po ostatniej miesiączce, więc 6 tydzień ciąży wg rozpiski która wstawiła witch :) także Madzia, masz dobrą betę wg mnie, na normalną, niebliźniacza ciążę :)

reklama
Dziewczyny wtrące się do tematu. Ostatnio ktoś mi polecił dla mojej córki inhalacje z naparu z tymianku. Podobno są dobre na zatkany nos :)

@Marika92 ja polecam inhalator i inhalacje. Takie jak pisze @membaris lub nawet sól fizjologiczna. To Ci sie przyda przy dziecku. 200 razy lepiej działa niż wszelkie syropy. Fakt ze taka inhalacja trwa 20 minut ale i tak to lepsze niż cała ta chemia. I dociera tam gdzie trzeba

Prawda♡ to tak odnośnie starań [emoji4]
1510937953-ab8215de14482041-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@gosia100 tez Ci bardzo wspolczuje a jednoczesnie rozumiem..bo o ciazy dowiedzialam sie rowniez poczatkiem wrzesnia a 5 pazdziernika mialam zabieg (po wczesniejszym 2dniowym wywolaniu poronienia tabletkami) takze serduszko przestalo bic w 8 tyg a w 6 jeszcze je slyszalam. Tez czekam na druga @ i chcialabym zqczac sie starac wiec mam takie samo marzenie na 2018 rok zostac mama albo chociaz zajsc w ciaze :-) zobqczymy jak to bedzie.. Trzymaj sie bo moze spotkamy sie na forum brzuchatek w 2018 i bedziemy wspierac sie w dolegliwosciach :-D

Kurcze ale mam śpiączkę dziś. Już wczoraj mnie brało ale lekko. Dziś to już bym poszła spać. Chyba pogoda mi nie służy. A jajnik mnie tak zabolał że mnie zgielo. I coś mnie mdli. W dole brzucha boli. Szkoda że na testowanie trzeba tyle czekać. Normalnie bym to olala jak 4 miesiące temu no ale teraz to idę się położyć. Miałam sprzątać ale jutro też jest dzień.

@anja93 wszystko przed nami :-)

reklama
Do góry