reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hmm.. w sumie @membaris byłoby super gdyby to były objawy. Dziś 21dc, w środę będę betę robić aby wiedzieć czy progesteron odstawić. Będzie 26dc więc powinno wyjść jeśli będzie. Bardzo bym chciała aby to było teraz lub za miesiąc :-) a Tak przy mojej niecierpliwości najgorsze to czekanie..

Ostatnia edycja:
@anja93 czyli czekasz do drugiej @ żeby zacząć się starac.
@ZoryaX77 tak czekam do drugiej @ powinna byc okolo 2 grudnia i pozniej zaczynam sie starac. Ale nie jest to tak ze koniecznie musi wyjsc i kropka, w sumie nic na sile...co ma byc to bedzie. Wazne zeby chociaz w 2018 moje marzenie sie spelnilo.. :-) i kazdej tego zycze :-)
@AgaB33 trzymam kciuki MOCNO !!

@AgaB33 nie nastawiam się ale jestem dobrej myśli [emoji4] ja mogę testować dopiero w poniedziałek za tydzień bo miałam pregnyl i muszę odczekać 14 dni

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 ja zrobię w środę. Jednak w obu ciazach w 25dc nie wyszło. Środa to będzie 26dc. Gdyby nie ten progesteron to wcale bym.nie robila tylko czekała do dnia miesiączki no ale trzeba.

Do góry