reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@madzia0902 @witch84 mówicie o dwóch różnych rzeczach :p Madzia napisała że jest 4 tydzień po zapłodnieniu, czyli 6 tydzień po ostatniej miesiączce, więc 6 tydzień ciąży wg rozpiski która wstawiła witch :) także Madzia, masz dobrą betę wg mnie, na normalną, niebliźniacza ciążę :)

reklama
Dziewczyny wtrące się do tematu. Ostatnio ktoś mi polecił dla mojej córki inhalacje z naparu z tymianku. Podobno są dobre na zatkany nos :)

@Marika92 ja polecam inhalator i inhalacje. Takie jak pisze @membaris lub nawet sól fizjologiczna. To Ci sie przyda przy dziecku. 200 razy lepiej działa niż wszelkie syropy. Fakt ze taka inhalacja trwa 20 minut ale i tak to lepsze niż cała ta chemia. I dociera tam gdzie trzeba

Prawda♡ to tak odnośnie starań [emoji4]
1510937953-ab8215de14482041-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@gosia100 tez Ci bardzo wspolczuje a jednoczesnie rozumiem..bo o ciazy dowiedzialam sie rowniez poczatkiem wrzesnia a 5 pazdziernika mialam zabieg (po wczesniejszym 2dniowym wywolaniu poronienia tabletkami) takze serduszko przestalo bic w 8 tyg a w 6 jeszcze je slyszalam. Tez czekam na druga @ i chcialabym zqczac sie starac wiec mam takie samo marzenie na 2018 rok zostac mama albo chociaz zajsc w ciaze :-) zobqczymy jak to bedzie.. Trzymaj sie bo moze spotkamy sie na forum brzuchatek w 2018 i bedziemy wspierac sie w dolegliwosciach :-D

Kurcze ale mam śpiączkę dziś. Już wczoraj mnie brało ale lekko. Dziś to już bym poszła spać. Chyba pogoda mi nie służy. A jajnik mnie tak zabolał że mnie zgielo. I coś mnie mdli. W dole brzucha boli. Szkoda że na testowanie trzeba tyle czekać. Normalnie bym to olala jak 4 miesiące temu no ale teraz to idę się położyć. Miałam sprzątać ale jutro też jest dzień.

@anja93 wszystko przed nami :-)

reklama
Do góry