@MyMemories fakt te wszystkie ciuszki dla dzieciaczkow sa cudowne [emoji5]
@mamcia2014 ciesze siw ,ze Wiktorek zdrowy[emoji5]brakowalo nam tu Ciebie
@Olasec kosz mojzesza jest cudowny tylko ja teraz nie mam miejca na niego,w nowym domu drugie dzidzi bedzie mialo[emoji5]
A kolon bedziemy klasc np na kanapie obok nas lub zabierac ze soba zeby czula zapach domku
@Frezja_1 endo ma jeszcze czas,nie wiem ile rosnie na dobe:/ ale szoruj po migdaly i wypij sporo wina czerwonego ,koniecznie wytrawnego,po nim na prawde rosnie super[emoji5]
@hona slyszalam o przypadkach gdzie kobieta miala mutacje i zdrowe dziecko.
Ona po prostu nie zawsze musi sie wiazac z zakrzepami ale generalnie je powoduje a refundacja po dwoch poronieniach to juz zalezy od dobrej woli gina.
Teraz podobno wg nfz to na dobra sprawe na trombofilie nie powinno byc R ale i tak daja.
Skutki uboczne hmm nie czytaj moze lepiej ulotki bo od razu dostaniesz tego udaru lub wylewu[emoji23]a tak na powaznie mi jeden gin wspominal ,ze niby w pierwszym trymstrze brane moze powodowac problemy z kosciami u dzidzi ale mnostwo dziewczyn bierze i nikt nie mial.
Poza tym ta najmniejsza dawka 0,4 to na prawde jest slaba.
No i biorac acard i heparyne musisz liczyc sie ze zmierzeniem z ewentualnymi krwiakami.
@roxie123 [emoji8][emoji8][emoji8]sle caluski na staranka o blizniaki [emoji14]kochana my zawszs zywa choinke mamy[emoji5]
Co kupilas n mikolaja bo wlasnie stoje przed tym dylematem[emoji848]
@roki_1991 jak podejrzewasz mutacje a nie masz wynikow to ja bym zmienila na foliany do 43 dnia ciazy bodajze zamyka sie cewa nerwowa i wtedy ten kwas jest bardzo wazny.
Ja do dzis chodze do pracy i dobrze mi z tym ,tylko ,ze mi wychodzi pol etatu nie caly[emoji6]noo czasem wiecej roznie to bywa
@zosiak ja bym brala witaminy juz na Twoim miejscu[emoji4]
@madzia0902 masakra z tymi lekarzami ,nic sie nie znaja i czasem nic nie pomoga ehh....
@anja93 ja przed ciaza mialam tsh 1-1.3 w ciazy spadlo do 0,6
Jestes blisko madczynnosci ale z dwoja zlego to lepsze,w ciazy kontroluj czesto tsh i obesrwuj bo ja spadnie za bardzo to tez nie dobrze.
@Kasia3333 witaj bardzo mi przykro ,ze i Ty do nas trafilas[emoji29]
Zabieg jest na szczescie bezbolesny,pozostaje jedynie bol psychiczny ,ktorego chyba nigdy nie da sie wyzbyc.
@Zaaaneta ojej bidulo:/ mnie w sumie raz tylko gardlo bolalo.
Jem czosnek ,imbir i miod moze to pomaga.zdrowka zycze [emoji4]
Dziewczyny wczoraj pospacerowalismy po plazy,pojedlismy i pospalismy ,wieczorem sie rozlalo:/
Dzis tez leje a ,ze nasza buldozka jest z nami to nie bardzo wiem co bedziemy w deszczu robic bo w hotelu ta malpa nie chce sama zostac i tak chodzi wszedzie z nami ,a jak bedzie lalo caly dzien to nie wiem co bedziemy robic:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom