reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję wam bardzo za ciepłe przyjęcie.Wiem że to natura zadecydowała..zawsze Bylam silna kobietą i staralam się nie łamać,ale teraz już mnie to przerasta. Zwłaszcza że ten cały rok jest dla mnie okrutny,najpierw choroba poważna mojego syna i szpital,latem zmarly mi dwie bliskie osoby z rodziny w przeciagu 2 tygodni, potem też śmierć u mnie w pracy, i już myślałam że w końcu coś dobrego mnie spotkało..no ale niestety: -( jakieś straszne fatum. Jestem teraz na zwolnieniu i staram się to jakoś wszystko poukładać, na szczęście mam dzieciaki dla których musze się trzymać. Los bywa niesprawiedliwy...

reklama
Jutro się odniosę; *

Kochane czytajcie sobie czasami jeśli macie wiarę w sobie ta nowennę... nie narzucam Wam , ale mi pomaga
Nie bierzcie mnie za nawiedzona ale ja tym teraz staram się żyć i jest mi dużo dużo lżej naprawdę...
Czasmi wszystko nam się wali na głowę, a szukać daleko nie trzeba polecam Wam ;*
Link do: Akt oddania - Grupa Modlitwy Wstawienniczej św. Łukasza

@Marika92 ogromne buziaki dla Ciebie , teraz wszystko juz bedzie dobrze;) ciaza to super stan ale po stracie stresujacy ale zazdroszcze bycia w ciazy, mi lekarz zlecik jeszcze kilka badan i po następnej@ mamy sie zaczac sie starac:) @alla31 witam i ja:) identyczny przypadek jak u mnie tylko ja jeszcze nie mam dzieci:( 12.09 stracilam ciaze, po 28 dniach wrocila@ i po kolejnej lekarz pozwolil sie starac:) nie wiem niestety co moglo spowodowac te sytuacje:( mam jedno przeciwcialo anty ro ale ono zagraza juz starszemu plodowi i trzeba monitorowac jak bije serduszko. Teraz jak bede w ciazy gin mi wprowadzi acard i heparyne chociaz sporo badan na krzepliwosc jakie zrobilam sa ujemne ale tyle tych badan jeszcze mozna zrobic, a przy takiej stracie czesto wprowadzaja takie leki chyba na wszelki wielki...

Dziewczyny no owulacyjny jest pozytywny hmm w 26dc?? Nawet nie jeden tylko dwa różne testy Ciekawe, ciekawe... Chyba dokupie ciążowych bo jeden w domu mam tylko a tu się wszystko w weekend rozgrywac w sumie będzie bo planowo @ w niedziele

@roki_1991 trzymam kciuki za Twój wynik ;-) uśmiech na ustach mi się pojawia jak o Tobie pomyślę. Też taka miła niespodzianka. Będzie wszystko dobrze, musi tak być!!!

@Marika92 byłaś na tej krwi? Kurcze nawet nie wiesz jak się cieszę Twoim szczęściem. Jesteś niesamowicie pozytywną osobą. A skoro masz tyle miłości i cierpliwości do obcych dzieci to do swoich to Ty bedziesz cudowną maną. Z całego serca Ci tego życzę.

@Olasec a jak tam Twoje samopoczucie? Dajesz radę?

@mamcia2014 gdzie znikłaś?

@alla31 a jak dużych masz chłopaków?

Ostatnia edycja:
@AgaB33 żyje. Rano nawet nie jest tragicznie. Ale po południu i wieczorem to dramat. Wczoraj miałam gości i ledwo siedziałam i tak mnie ciągle szarpało, że mi wstyd było. Dziś deszcz nie pada to pójdziemy z małym na pole:)

Aga myślisz, że Ci owu się przesunęła czy może ciąża i na teście owu wychodzi? Kup testy ciążowe:)

@Olasec pewnie wszelkie metody wujka google na mdłości masz już przetestowane? Na mnie dobrze działało jedzenie migdałów.
Owu tak późno chyba już nie. Przed ciążą cykle 28dni jak w zegarku ponporonieniu już dwa cykle i oba pięknie 28dni. Także na niedziele spodziewam się @. Beta wczoraj poniżej progu ciąży. Także test chyba zrobię w ndz jeśli @ nie przyjdzie. A owulacyjny dziś zrobiłam z ciekawości no i dużo ich mam ;-)

@AgaB33 test ciazowy powinien cos pokazać na9 dni po owulacji, ale u Ciebie pokazywały później, wiec sama zadecyduj czy robic. Albo siadaj do neta i zamawiaj kurierem z allegro to jak teraz zamowisz, moze na jutro będą ciazowe i bedziesz mogla sprawdzac codziennie.:)
@mamcia2014 zasiedziala sie u tesciowej. A ja Ci chcialam powiedziec, ze mam -1,5 kg :)

@Frezja_1 to ciekawe. Może ja jakoś kiedy indziej mam owu, nie na środku cyklu... Dla mnie ta biologia jest zbyt skąplikowana ;-) ja prosty matematyczny umysł jestem.
No i @mamcia2014 znikła i nie ma się komu pochwalić ;-) ja walczę z wagą no to może Cię trochę podopinguje. 1,5kg to bardzo ładny wynik. Dużo chcesz zrzucić?

Cześć dziewczyny :) widzę że zamawiacie na allegro. Które testy byście poleciły ? Ja zawsze kupowałam w aptece jakoś nigdy nie odważyłam się kupować na allegro. Dziś idę na pierwszą wizytę po zabiegu więc mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i niedługo będziemy mogli się starać o dzidzi.
Anja93 co u ciebie ?
Marika92 bardzo ci gratuluję :)

reklama
@AgaB33 ja mam jeszcze do zrzucenia 2,5 kg, ale wiem, ze bedzie ciężko. Początki są latwe, a pozniej organizm przestawia sie na mniejsza ilosc paliwa i oszczedza kalorie. Ale i tak jestem zadowolona z efektu.
@membaris ja zamawiam paskowe za mniej niz 1 zl. Za sztuke. Zawsze bralam wieksza ilość, bo wiadomo, ze trzeba zaacic za przesyłkę, te ciążowe takie z niebieska koncowka chyba o czulosci 10 i do tego mozna od razu wziąć owulacyjne. Ja polecam te ciążowe. U mnie ciąże pokazywały na kilka dni przed @, a jak nie ma ciąży to negatyw.

Do góry