Katarina91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Katarina91 ja po ciemnym chlebie mam wysoki cukier. Ostatnio zjadłam 3 kromki z wędliną i cukier po godzinie 198
@Frezja_1 Czyli nie jeść tych Grześków jak cukier po godzinie ok? Ja to nie mam takiej wiedzy jak Ty, więc będę wdzięczna jak mi opowiesz więcej w tym temacie
Nie jem ciemnego chleba, zaczęłam jeść chrupkie pieczywo, ale też zjem 3 kromki z ogórkiem zielonym i cukier 139 czyli jakbym zjadła 4 to pewnie już by było wysoko.To faktycznie wysoki [emoji33] jak masz taki wysoki po posiłku to pędź szybko na spacer, ponoć aktywność fizyczna zbija cukier [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jem ciemnego chleba, zaczęłam jeść chrupkie pieczywo, ale też zjem 3 kromki z ogórkiem zielonym i cukier 139 czyli jakbym zjadła 4 to pewnie już by było wysoko.
Nie wiem już sama co ja mam jeść na śniadanie.