Frezja_1
Fanka BB :)
@roxie123 ha ha... ja tez czasem robilam po trzy dziennie, ale to w puerwszym i drugim cyklu staran, pozniej odpuscilam. Wlasnie z tymi testami tak jest, ze u kazdego moga wychodzic inaczej. U mnie nie bylo nawet cienia, a u Ciebie wychodzily cienie mimo braku ciąży. U mnie nic nawet po kilku godzinach, ale jak zaszlam w ciaze to pierwszy czy drugi test jaki zrobilam dluuugo przed twrminem @ pokazal mi blada rozowa kreseczke po kilku godzinach jak go wygrzebalam z kosza wiec u mnie ciążowe dostaja 3 razy tak. Natomiast z owulacyjnymi mam krotka przygode, ale wydaje mi sie, ze takiego 100% pozytywu, tzn. Zeby kreska testowa byla tak samo ciemna jak kontrolna to mi nie pokazaly, choć owulacja byla. Teraz bede dwa cykle monitorować i testowac wiec sobie porownam.
@AgaB33 ja nie wierzę w żadne diety cud. U mnie podzialalo odstawienie slodyczy i lekkie kacje, np. Salatka i tyle. Trzymam kciuki. Na pocieszenie dodam, ze czym wiecej do zgubienia tym latwiej organizm oddaje kilogramy.
@AgaB33 ja nie wierzę w żadne diety cud. U mnie podzialalo odstawienie slodyczy i lekkie kacje, np. Salatka i tyle. Trzymam kciuki. Na pocieszenie dodam, ze czym wiecej do zgubienia tym latwiej organizm oddaje kilogramy.