reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Baslan w ogóle mnie to nie dziwi, że nie masz czasu przesiadywać na forum.
e-ciocia wysyła buziaki dla maleństwa :*
A przypomnij proszę jak maluszek ma na imie? :)

@Funia90 ja też do Świąt chciałabym być ogarnięta ze wszystkim :)

@Olasec życzę wytrwałości :* może nie będzie tak źle?
Mdłości i wymioty może miną szybciej niż Ci się wydaje ;)

@Katarina91 też mam po całym dniu "grudki w sutkach" zasycha siara, normalna sprawa :)
Powiem Ci, że co do obiadu to staram się jeść na parze, ale po normalnym obiedzie też mam dobry cukier. Nie jem oczywiście tyle co wcześniej. Porcje mam małe. Ale zjem malutki kawałek kotleta z piersi ( dosłownie jak dla ptaszka tego kotleta, ale zawsze to coś ) :) do tego 6 klusek śląskich i trochę surówki i cukier miałam w normie.
A zjem 3 kromki chleba żytniego z ogórkiem zielonym i cukier 180 :o
Ja to dopiero nie wiem co mam jeść.
We wtorek mam diabetologa i mu powiem co jem i jakie mam cukry.
Moja teściowa wyczytała, że kasza jaglana jest bardzo dobra dla cukrzyków.
Ty masz robić sobie pomiary cukru po posiłkach?

Tak mam zamiar, chyba bez tego to bez sensu ta dieta bo nie wiadomo jaki cukier mam tak naprawdę. W czwartek mam wizytę u mojej ginekolog to zobaczymy. A ty dostałaś receptę na glukometr? Od ginekologa czy diabetologa?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje Kochane wlasnie wyjeżdżamy z Jasnej Góry [emoji7]
Nie do opisania słowami co się zadzialo w moim sercu .
Wspomniałam Was nie raz ;* pamiętałam o brzuszkach prosiłam o szczęśliwe rozwiązanie dla Was , o zdrowie dla maluszków tych urodzonych i oczywiście o dzieciątko dla każdej z nas...o siły i spokój duszy że najcudowniejszym lekiem jest nasza wiara w ten mały cud...
Zapaliłam światełko dla Aniołków w Sanktuarium Jana Pawła II [*]
Dzień był piękny...
A Matkę miałam na wyciągnięcie ręki i łzy leciały ciurkiem

Na dzisiaj tyle ;* całuje...

1508618014-6ad8f7c4eebc8918-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 spkojnie, dojdziesz do wprawy. Nikt się nie urodził z palcem w... no nieważne. Mi lekarz powiedział, że luteina jest lepiej wchłaniana, dlatego najlepszy efekt daje lutowanie na dole.A popytać zawsze można też np.o podjęzykową luteinę.

@Baslan Imię śliczne :)
Ja też jestem przerażona tymi wszystkimi odwiedzinami. :/
Z M stwierdziliśmy, że jak się Julka urodzi to na początku nie będziemy przyjmować gości. Jedynie rodziców zaprosimy. To będzie bardzo chorowity okres a wiadomo, że są i tacy co z katarem przyjdą tylko, żeby dziecko zobaczyć. Chorego niemowlaka w domu to niepotrzebuję. ;)

@Olasec kup sobie żurawit podobno na infekcje super. :)

@Katarina91 ja glukometr dostałam za darmo w szpitalu. Wiem, że jak byś poszła na wizytę do diabetologa i byś powiedziała, że nie masz to byś dostała :)

@roxie123 Dziękujemy za modlitwę :*

Dziewczyny ja się obudziłam coś o 5 i tak mnie mulić zaczęło, że myślałam, że będę wymiotywać. Poleciałam do łazienki i leciało, ale z drugiej strony :szok:
Plecy mnie znowu zaczęły boleć.
Wstalam przed 10 ale tym razem poleciałam do łazienki z zamiarem tulenia się z muszlą. Wymiotywanie na pusty żoładek to coś okropnego :(
Do tego jakiś katar mnie łapie.. buuu..Ta pogoda jest okropna. Mam nadzieję, że jelitówką się to nie skończy.

Moje Kochane wlasnie wyjeżdżamy z Jasnej Góry [emoji7]
Nie do opisania słowami co się zadzialo w moim sercu .
Wspomniałam Was nie raz ;* pamiętałam o brzuszkach prosiłam o szczęśliwe rozwiązanie dla Was , o zdrowie dla maluszków tych urodzonych i oczywiście o dzieciątko dla każdej z nas...o siły i spokój duszy że najcudowniejszym lekiem jest nasza wiara w ten mały cud...
Zapaliłam światełko dla Aniołków w Sanktuarium Jana Pawła II [*]
Dzień był piękny...
A Matkę miałam na wyciągnięcie ręki i łzy leciały ciurkiem

Na dzisiaj tyle ;* całuje...

1508618014-6ad8f7c4eebc8918-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A mi polecialy lzy, jak przeczytalam co napisalas ! :-)

reklama
Do góry