reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 jestes bardzo wierzaca osoba mam nadzieje ze tak sie stanie i to bedzie ostatnoa @
Ja rowniez bylam na mszy i u spowiedzi jednak ostatnio bylam na etapie klotni i obrazenia na Boga bo juz tyle w zyciu przeszlam i dalej nie jest latwo wyniki znowu jakies do kitu:/ z ta homocysteina.

reklama
Jutro będę się do Was odnosić bo jeszcze chce z M pobyć bo jutro do pracy [emoji4]
Jestem wierząca ...ale tez mam nie raz chwilę załamania tylko wtedy nie obwiniam o to Boga tylko siebie... wiem że jestem tylko prostym człowiekiem popelniajacym błędy .
To przez co przeszłam nauczyło mnie szukać dobra w cierpieniu ... małych rzeczy , które są moimi małymi cudami .
Jesteśmy powołane do czegoś więcej mamy misję... to , że jesteśmy mamami Aniołków też ma swój cel i jest wyjątkowe.
'' życie nie tylko po to jest by brać...
siebie samego trzeba dać ''

@zosiak krociutko do Ciebie Kochana postaraj się spojrzeć na to z innej strony... po pierwsze żyjesz ♡ a sama wiesz ile za Tobą... mimo to jesteś i masz plany na przyszłość ...wyniki można unormowac to tylko cyferki .
Trzeba mieć dużo siły aby zrozumieć pewne rzeczy ...i życzę Ci abyś odnalazła spokój w jakiś sposób ;*

Mi się udało dotrzeć do etapu gdzie przyjmę wszystko co będzie mi dane , nie ja tu decyduje . Nigdy nie będę ideałem, ale zawsze będę mówić wszystkim jaką siła jest wiara i modlitwa...
Ciągle doświadczam malych cudów trzeba się tylko zastanowić i wyciągnąć po nie reke...tak samo jestem pewna , ze to Matka chciała , abym przyjechala w tych trudnych chwilach , gdzie stwierdziłam, że oprócz miłosierdzia nic nie jest w stanie nam pomóc.
Pięknie nas przywitała pielgrzymka kiedy wsiedliśmy do autokaru już wszyscy wiedzieli, ze to my jakimś cudownym sposobem mogliśmy uczestniczyć w tej podróży . Zbyt dużo okoliczności aby mówić tu o przypadku .
Podsumowując nigdy nie będzie tak jak się myśli np pomodle się a jutro wszystko się zmieni...
Bóg sam wie kiedy i w jakich okolicznościach udzielić swojej łaski...nam pozostaje wierzyć i szukać dobra nawet tam gdzie wydaje się, ze go nie ma .
I też nie wystarczy chcieć... trzeba prosić i czekać ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 i znowu becze, rany jakie to cudowne co napisalas, mega piekne...
Czuje, ze skoro modlilas sie za nas wszystkie to w pewnej czesci tez za mnie.dziekuje..tez bym chciala w przyszlosci tam pojechac juz w trojeczke i podziekowac za cud..bo dar dziecka to najpiekniejsze co moze dac nam Ten z Gory..dzisiaj tez bylismy z mezem w sanktuatium tutaj u nas i modlilas sie zeby mnie jak i zadna z Was nie spotkalo takie nieszczescie, z jakim kazda tutaj obecna sie spotkala..ehhh
@Totois30 kochana wiem co czujesz..ja dopoki nie wprowadze sie do naszego wybudowanego domu mieszkam z bratowa ktora ma 2 letnia coreczke i tez slysze na codzien te rozczulajace teksty z jej strony do niej..i czasem to boli....zwlaszcza ze tak pragnelam tego mojego malenstwa i nie mam..
Buziqki dziewczyny
Ps.dzisiaj znowu jakis kiepski dzien...depresja mnie znowu zlapala..a juz myslalam ze jest lepiej po ponad dwoch tygodniach ..

@roxie123 dziękuję za wstawiennictwo :*
Za rok pojedziecie w komplecie, jestem tego pewna:)

@Funia90 no właśnie mam liczne bakterie. W ciąży z synkiem miałam też z tym problem i brałam antybiotyki.

@ivvonka może to implantacja? Ja w każdej ciąży tak miałam, niby okres dostałam i skończyło się plamieniami i bobasem:)

@Totois30 niestety ciezko zapobiec takim sytuacja a jzu tym bardziej jak druga strona nie wie o problemie:/
Ciezko sobie z tym radzic ale jakos z czasem sie tego nauczylam.

@Calineczka24 ojej wspolczuje[emoji53]zycze zdroweczka,jak wirus to trzeba to przeczekac:/pij duzo zebys sie nie odwodnila

@roxie123 kochana ciesze sie ,ze bylo tak pieknie[emoji5]
To daje duza wiare na lepsze jutro,tym bardziej po spotkaniu tylu osob ,ktore przyszly podziekowac[emoji4]nie dziwie sie ,ze zmeczeni jestescie[emoji4]cieszcie sie soba i odpoczywajcie[emoji8]

@ivvonka no to podpatruj sie [emoji4]mogloby zaskozyc dzidzi w koncu

@anja93 niestety ale gorsze dni bede przychodzic,to przykre ale tak jest[emoji17]w koncu mamy uczucia

@Olasec ojej to masz tendencje do tych bakterii:/ zurawinka i duzo wody ,moze kiszonki na zmiane flory [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ty wiesz, że czuje każdy twój gest i jak mało kto na świecie rozumiem ♡
@Olasec @Calineczka24 ojejku jeszcze takie rzeczy was męczą? Trzymajcie się dzielnie! :*
Jeśli chodzi o mało taktowne osoby to po 1...2... poronieniu tez nic nie mówiłam a po 3...4... ucinalam krótko, że byłam już 5 razy w ciąży więc potencjalnie mam więcej dzieci niż "ty". Działało zawsze i na więcej pytań nie był odwagi...

reklama
@anja93 i @Funia90 jasne dzieki chociaz wydaje mi sie ze moj egzemplarz w formie bratowej jest wyjatkowo specyficzny. @anja93 tak to wyglada..ale mam wrazenie ze po kazdej mini depresji wstajemy silniejsze i po prostu musimy przejsc ten okres i poplakac i podumac zeby byc gotowe dzialac dalej. I tak szybko jestes w pelni sil ja dopiero po 3 tyg czulam sie lepiej a i tak mam wrazenie ze az tak wszystkiego nie przezylam. Jutro bedzie lepszy dzien:) @roxie123 tez czuje sie lepiej po Twoim poscie i wstawiennictwie:) dziekuje :*

Do góry