reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Także dalej będę brała witaminki :)
Ale co zrobić by lepiej sie czuć psychicznie ?
Już zapomniałam jak wygląda uśmiechnięta Ewa i pełna życie i energii ....

reklama
Hej dziewczyny weszlam na ten watek bo potrzebuje waszej rady. Mam pytanie czy po ciazy biochemicznej mozna od razu w nastepnym cyklu sie starac?
Juz na ponad tydzien przed terminem @ testy byly pozytywne i beta rosla a wczoraj lekkie plamienie i sie okazalo ze spadla do 9 i pewnie przyjdzie okres, mial przyjsc wczoraj ale jeszcze nie ma a testy wciaz pozytywne, wiem ze to dopiero 4 tydzien ale i tak mi smutno, dwa lata sie staram i od 2 miesiecy biore clo i sie udalo tylko ze na krotko.
Nie chce czekac kolejnych miesiecy mam 36 na karku, poradzcie co myslicie, bede wdzieczna za kazda odpowiedz.

@mfifi04 - na obecna chwilę nie stac mnie na takie kursy choć są moim marzeniem. Ale wiem , że będę miała ten kurs tak jak i moje upragnione dziecię kolejne...
@monia36 - w tym niestety nie pomoge jestem po ciąży obumarłej

@mififi04 ja mam dokladnie taki sam wynik a to znaczy ,ze nie mamy tych przeciwcial.
Czyli dobrze.[emoji4]

@monia36 witaj[emoji4]przykro mi z powodu straty[emoji29]
Moim zdaniem po tak mlodsiutkiej ciazy mozna sie starac od razu po tej miesiaczce co teraz bedzie.
Zadnej pauzy nie trzeba.[emoji4]
Ale zawsze lepiej odwiedzic doktorka I zrobic usg[emoji6]
Choc skoro bierzesz clo,to pewnie sie widzicie czesto[emoji4]

@Ewarut moze zadbac o siebie?zaczac gotowac cos dobrego i cwiczyc?zeobic porzadki w zyciu i w domu ,mi to zawsze pomaga ,czuje sie oczyszczona[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@monia36 Po biochemicznej można się starać od razu, przynajmniej z tego co wiem ;)
@mfifi04 te badania masz w normie. Masz poniżej dwóch a norma jest DO 12 a nie od 12 ;)
@Funia90 no mam trochę lepszy humor, od 3 dni tak mnie dziwnie w brzuchu ściska, ale nie będę się niczego doszukiwać. Znając swój cykl, to nie przerywam starań i działamy dalej :) zaszkodzić nie powinno. Własna działalność... Znam ten ból. Jak sami nie przypilnujecie, to nikt tego za was nie zrobi...
@roxie123 wracaj do nas na dobre, bo tęsknimy :)

Do góry