reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczyny [emoji2]
Mam pytanko czy przez ten czas mogę brać kwas foliowy.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ewarut pewnie, że tak. Kwas foliowy przed staraniami jak najbardziej.

Ufff... Koniec mądrości z behapowskiej półki. Aż 15 minut skrócili. Test na zasadzie abc, to i szybko poszło. I na pięć lat święty spokój. Idę do domu coś zjeść, bo mi kiszki marsza grają. Jak to dobrze, że mam blisko, bo inaczej to chyba bym umarnęła po drodze (jak to kiedyś mi jedna pięciolatka powiedziała)

@roki_1991 ciesze sie ,ze humorek lepszy[emoji5]

@ivvonka noo chcialoby sie przystojniaka hehe[emoji4]

@roxie123 dobrze ,ze wredota sie juz konczy[emoji4]fajnie,ze nie masz czasu,spokojnie nadrobisz nas jak sie przeprowadzisz zaciazona[emoji5]
Tez mam nadzieje,ze moj M znajdzie wiecej czasu dla mnie(nas),ale to pewnie gdzies kolo listopada/grudnia.
Pieknie piszesz o Bogu[emoji5]

@Marika92 nie ma @ jest nadzieja[emoji5]ale jesli owu byla w miare szybko to nadzieja coraz mniejsza[emoji53]

@Calineczka24 ja nie zamierzam pravowac ale musze [emoji23]nie mam wyjscia:/
Mamy seoja dzialalnosc i jak mnie tu nie bylo miesiac to ogromne straty wiec wiesz.
Pracowac bede gdzies plus minus do listopada[emoji4]
I apropo tycia ile z Julcia przybralyscie?

Wozek wybrany ale zamowie go jakos pod koniec wrzesnia[emoji4]a Ty?

@Zaaaneta noo w koncu jestes!chcesz po tylku dostac?tyle razy Cie wywolywalam?martwilam sie o Was[emoji4]
Ktory tydzien i jak sie czujecie[emoji5]

@zosiak cudownie ,ze ostatni dzien i ,ze bedzie urlopik[emoji5]
Fajnie,ze chcesz przejsc na zdrowy trub zycia[emoji4]przed ciaza sie przyda brak stresu

@Ewarut bierz dalej witaminki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej mam doła a Wiktorek coraz lepiej może wieczorem napiszę więcej na razie weny brak .Doczytam i odpiszę wam bo jestem w plecy strasznie z wątkiem. Wieczorem się odezwę ale nic wielkiego się nie stało ot małe spiecie z mamą mialam.

1504192124-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@mififi04 pc kardiolipinowe masz oki ale jest tak kiepskie zdjecie ,ze nie widze tego pod spodem czy to jeszcze jakies inne badanie czy co tam pisze:/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry