Ewarut
Fanka BB :)
Kac został wypłaknyJak najbardziej, a nawet nie ma kaca haha
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kac został wypłaknyJak najbardziej, a nawet nie ma kaca haha
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem , że to wszystko kosztuje idź do innego lekarza, nie sugeruj się jednym. Ja bym zrobila wyniki z krwi na bolerioze. Te wyniki są płatne. Koleżanka robiła i za wszystkie zapłaciła około 300 zł.Dziękuję dziewczyny. Ja juz jestem w takim stanie że myślę że to nie ma sensu nawet sie starać kolejne dziecko i wydawać go na ten straszny świat. Po co mu gotować taki los. A to wszystko przez problem z moją pierwszą córcia. Rok temu miała cos w pachwinie, jakby zadre. Wyjelam jej to położyłam na stole i zajęłam sie dzieckiem bo plakalo dezynfekcja itd. Potem szukałam tego na stole i nie moglam znaleźć. Zadre znalazłam ale nie na pencecie i nie wiem czy to to. Po tym przyszło mi do głowy - kleszcz. Pojechalam do pediatry bo po 4 dniach dostała kaszlu kataru i ogólnie słaba była. Dal jej antybiotyk. Ale od tamtej pory rozchustala sie z chorobami gdzie wcześniej to byl okaz zdrowia. Na zmian ane z moim tatom sobie chorowali. Ze 3jelitowki.miala ale dwie załapał M i moj tato. Ona przez dwa lata w przedszkolu nie chorowala tyle co w tym roku. W grudni dla spokoju zrobilam jej test Elisa. Wyszedl negatywny. Lekarz mówi że to jest dobry wynik i aby sie nie przejmować. Jakos czas temu z koleżanka pielegniarka zszedlysmy na ten temat i mi powiedziała aby Western blot zrobić bo pewniejszy. Zatem teraz bo.poronieniu robiłam jej badanie grupy krwi to mowie przy okazji zrobie. W obu klasach negatyw ale praktycznie w obu klasach cos tam pourastalo. Pediatra mówi że to wynik ok ale nie potrafi mi wyjaśnić co tam pourastalo i ewentualne od czego. Każe się nie przejmować. W Internecie cuda na kiju. Wg podobnych wyników jest chora. Matko Boska dlaczego? I czemu nie ma lekarzy którzy potrafią to zinterpretować. Czemu nie ma kogoś kto mi kompetentnie odpowie i ispokoi? Ja chyba umre. Nie jem od tygodnia a jak nikt nie widzi to płaczę. Mam wrażenie że uważają ze mi odjebalo. Czemu ten wynik nie mógł być czysty?
Imię wybrane, będzie Gabrysia Już kiedyś pisałam Wyprawka gotowa, muszę tylko dokupić dla siebie laktator i staniki, wszystko już w sumie przygotowane do spakowania torby do szpitala, ale się coś zebrać nie mogęCzesc dziewczynki[emoji5]
Ja tez zamawialam po 50 owulacyjnych plus ciazowe zawsze do tego hehe[emoji4]
@zosiak bardzo dobrze,ze zamowiliscie wczasy,nie ma co sobie zalowac[emoji5]odpoczniecie,pobedziecie razem i to Was napedzi,a poza tym to Wam sie nalezy za rozlake[emoji4]
@Marika92 nie plakusiaj[emoji8][emoji8][emoji8]ulozy sie [emoji5]
@Lido ja tam lubie dlugie posty[emoji4]
Mozesz pisac tak dlugie jak chcesz,byle bylo o czym czytac hehe[emoji5]
A forum jest wlasnie od wyzalania[emoji4]
@hona cudowne wiadomosci[emoji5]ale sie ciesze ,to nic tylko dzialajcie[emoji5]
@Frezja_1 dzis pewnie bedzie pozytyw,najpozniej wieczorem[emoji4]
@Katarina91 wszystkiego najlepszego kochana[emoji8][emoji8][emoji8]
Gratulacje[emoji4]
Bedziecie pokoiczek szykowac dla malenstwa?
@mamcia2014 ja lubie spaghetii to tez sie wpraszam[emoji39]
@AgaB33 ja bym Ci poradzila isc prywatnie na usg,po poronieniu to nie sa przelewki i zbadaj bhcg czy spadlo ,jest taka bardzo rzadka choroba kosmowczak ,inaczej mowiac tak kosmowki,i gdyby tfu,tfu cos to beta nie spada a nawet rosnie.
Koniecznie to sprawdz i usg do tego musi byc.
Plus wizyta po pierwszej miesiaczce.
Niestety jesli chodzi o psychike to potrzebujesz troszke czasu.
Spruboj sie jakos zrelaksowac .
Pomyslec ,ze musisz byc dzielna dla nastepnej dzidzi[emoji5]
@roxie123 mam nadzieje kochana ,ze wredota dzis przyjedzie lub juz przyjechala[emoji4]
@Baslan piekna waga[emoji4]ale dieta i pilnowanie posilkow robia swoje[emoji4]
Imie wybrane dla Corci?
Wyprawka gotowa?za pare tygodni to juz jak na szpilkach bedziecie siedziec[emoji4]
@Olasec z jedenej strony mi przykro,ale z drugiej jak miala przyjsc to lepiej ,ze juz[emoji4]takze nowy cykl i nowe nadzieje[emoji4]
@Ewarut faceci niestety nieco inaczej czasem podchodza do pewnych rzeczy:/ przez co szybciej dochodza do siebie po stracie.
Przykre to jest,ale oni czesto tak maja,nie czuja tego,nie rozumieja[emoji53]
Zycze Ci duZo wytrwalosci i spokoju[emoji8]
Ja wlansie kawke pije ,jade dzis do kolezanki posiedziec.
Takze odezwe sie pozniej jak bede w pracy i sie tam ogarne[emoji5]
Milego przedpoludnia wszystkim
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Ewurat Western Blot i Elisa to właśnie z krwi tez są. Może do innego labo. Tylko tu i tak potrzebny jest ktoś kto prawidłowo to odczyta. Ona całe lato jest zdrowa, jak do przedszkola nie chodzi. Teraz poza tymi wynikami to nawet żadnych podejrzeń bym nie miała. Zresztą sama nie chorowala tylko w komplecie z dziecmi z przedszkola i z kims z rodziny.[/QUOT
Musisz szukać . Nawet nie jestem w stanie Ci powiedzieć jaki lekrz zajmuje się takową chorobą czy tez odczytem wyników. Myślę , że bardzo dobry pediatra powinien to odczytać i na kierować co dalej.