reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Ewarut jeśli uważasz ze potrzebujesz to jasne
@mamcia2014 hm może Ty do nich zadzwoń zapytaj . No fajnie ale koszty straszne [emoji4]
@Ewelyn a może właściwie zrób '' wpadkę '' nie zabezpieczajcie się idźcie na całość z finałem przecież to facet możesz go zakręcić ze chłop nie ogarnie [emoji4] nie musi wiedzieć ze masz te dni . A jak będziesz w ciąży to nie wierzę że mu się oczy nie zaświeca i się nie ucieszy . Teraz się boi bo może nie wie czy sprosta z utrzymaniem rodziny itd ale jak jest dziecko to wszystkie obawy znikają [emoji4] to nie jest tak że on nie chce dziecka moim zdaniem... po prostu się boi nie mówiąc tego głośno. Boi się straty i patrzenia na Twój ból no i cała reszta . To moje zdanie tylko . Ściskam Cię [emoji8]
@Frezja_1 a chyba ze [emoji4]też tak pewnie zrobię

A ja szminki róż i wio do fryzjera [emoji6]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo dziewczynki :)
@Funia90 kochana dzięki za wywołanie :*
A nie pisałam bo w środę u mami byłam, wczoraj u koleżanki i tak po całym dniu zleciało :)
Kochana cieszę się, ze z Asieńką wszystko dobrze i oczywiście, że Asia została Asią ;)
@Katarina91 fajne uczucie poczuć maleństwo nie? ;) ktory tydzień u Ciebie? Jak samopoczucie?
@...Margotka9022... mdłości przeszły? :)
@roxie123 co to dalej cicho? Ale sie wredota w chowanego bawi :errr:
@Frezja_1 działaj działaj :)

Dziś pan w jarzyniaku stwierdził, że nie mam wprawy w chodzeniu na zakupy w ciąży :D kolejka u niego, że aż na dworze stałam i jak mnie w końcu dojrzał to jeszcze opierdzielił, że w kolejce stałam :D zaraz mnie zawołał do kasy i obsłużył bez kolejki ;)
Jeszcze mowi " A spróbowałby się ktoś odezwać " :D - miłe zaskoczenie :)

Ostatnia edycja:
jasne @roxie123, ze ostatecznie tak zrobie, ale wiesz on glupi nie jest i jak sie razem jest to ciezko okres ukryc [emoji16] ale ja tematu nie odpuscilam i bede dazyc do swego

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

jasne @roxie123, ze ostatecznie tak zrobie, ale wiesz on glupi nie jest i jak sie razem jest to ciezko okres ukryc [emoji16] ale ja tematu nie odpuscilam i bede dazyc do swego

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to niech wie kiedy okres a co tam [emoji6] a potem sexuj co 2 dzień jakby nigdy nic i już [emoji23] jak coś bd dumal ze za często to powiedz mu że Ci się chce i tyle [emoji14] ze hormony Ci szaleją [emoji23] i czy mu z tym źle że tak jest haha

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123- przede wszystkim to tuż przed ciążą która straciłam chciałam się zwalniać po ukończeniu urlopu wychowawczego, bo nie mamy z kim zostawić Bartusia jak pójdziemy do pracy. I tydzień przed moim zwolnieniem okazało się że jestem w ciąży więc mogłam wycofać wypowiedzenie przynieść L4 ciążowe. Teraz chcemy ciągnąć chorobowe jak najdłużej. Psycholog jest mi potrzebny bo chciałbym z kimś pogadać poradzić.
Szczerze mówiąc też do tego żeby przeciągnąć chorobowe , bo w głębi serca wiem i wierzę że uda mi się zajść zaraz w ciążę i mieć ciągłość pracy.
A jeśli się nie uda to się zwolnienie. Ale kombinować muszę.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 od zawsze wiedzialam ,ze na duze smutki najlepiej sie napic i to w dobrym towarzystwie koniecznie[emoji4]

@AgaB33 nie przedadzaj ,ten swiat nie jest az taki straszyny[emoji4]
A z corcia to mysle ,ze skoro wyniki sa dobre to nie ma czym sie martwic[emoji4]

@mamcia2014 ja Ci tak pozazdroscilam tego spaghetti ,ze w drodze do domu zrobilam zakupy i zrobilam juz sosik przed praca,takze po pracy szamam[emoji5]a
M zrobie zupe meksykanska bo ona jest wlansie na bazie sosu bolonese[emoji4]
Moze jeszcze sie uda z mieszkankiem ,nie trac nadzieji[emoji5]

@Baslan tak rzadko nas odwiedzasz,ze zdazylam zapomniec[emoji5]postaram sie utrwalic Gabrysie w glowie[emoji5]
Szykuj sie ,szykuj bo wiesz na koniec to juz nic sie nie bedzie chcialo[emoji4]

@zosiak zawsze podaja temperature w cieniu,jestem pewna ,ze bedzie cieplo,moze byc wietrznie,a burze jesli juz to nie trwaja caly dzien[emoji4]co robic?pakowac bikini ,to na pewno[emoji23]
Ktorego wylot?

@roxie123 lo hoho to Ty tez zaszlalas[emoji4]teoja @ jest wyjatkowo wredna ale to na pewno dlatego ,ze to ostatnia wiec ona chce Ci dac popalic[emoji12]
Fajnie,ze poszlas do fryzjera i robisz cos dla siebie,swietne posuniecie.
I uwierz mi to pomaga,wiadomo na chwile,ale wlasnie tymi malymi chwilami dojdziemy do sukcesu[emoji8]

@kifsi ciesze sie ,ze wszystko w porzasiu[emoji5]gratuluje Synusia[emoji4]

@Ewarut jesli tylko tego potrzebujesz to idz[emoji4]

@Ewelyn no hej[emoji4]dawno Cie nie bylo[emoji4]
Probowaliscie rozmawiac na spokojnie od tamtej pory?

@Calineczka24 odwiedzinki mowisz byly[emoji4]
Powiem Ci ,ze mnie to ewentualnie popychaja w kolejkach a zanim dojdzie do jakiegos przepuszczania w kolejkach to pewnie bede co najmniej w 7 miesiacu tym bardziej ,ze zaraz kurtki sie zaczynaja.
Takze korzystaj z przywilejow[emoji5]

Dziewczyny po drodze do kolezanki musialam ratowac moje auto,wyswietlil mi sie na wyswietlaczu wykrzyknik i domyslilam sie ,ze chodzi o plyn hamulcowy.
Juz kiedys z 5-6 lat temu mialam taki problem.
Musialam zjechac na makro i kupic plyn hamulcowy i dolac.
M mi kazal jeszcze olej sprawdzic i oczywiscie zachlapalam nowa spodniczke grrr ale blad zniknal i moglam smigac,co prawda cala brudna [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ależ Ty jesteś zdolna kobietka [emoji16][emoji16]
A co do spódniczki to jest okazja kupić nową.
Ja mam manie na sukienki- uwielbiam [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
@Ewarut niby jest okazja ale szkoda mi jej ,tym bardziej ,ze jest mega wygodna ale sprobuje odplamic[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A pewnie , że tak ... Trzeba spróbować. Ja odplamiacz nie pomoże to polecam meglio taki płyn na tłuszcze i smary silnikowe. Kosztuje ok 13 zł za chyba 0.7

Do góry