reklama
@...Margotka9022... współczuję, ja też boję się burz moja Martynka to wręcz panikuje jak idzie burza
@Funia90 ja mieszkam w Rudzie Śląskiej więc niedaleko Katowic
@roki_1991 witaj , teraz to musi być dobrze cały czas sobie to powtarzam. Ja po stracie odczekałam rok i dopiero rozpoczynam na nowo staranka, mam nadzieję że uda się szybko zafasolkować
@Funia90 ja mieszkam w Rudzie Śląskiej więc niedaleko Katowic
@roki_1991 witaj , teraz to musi być dobrze cały czas sobie to powtarzam. Ja po stracie odczekałam rok i dopiero rozpoczynam na nowo staranka, mam nadzieję że uda się szybko zafasolkować
Ostatnia edycja:
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Ja się burz nie boje. Nawet bardzo je lubię. Ale Lubie te "suche" burze, bez strasznego deszczu albo gradu. Żadna nawałnica nie jest fajna ale obserwowanie piorunów bardzo mnie relaksuje [emoji1]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Calineczka24
Fanka BB :)
Funia90
@Marti2206 @Calineczka24 to rzeczywiscie mieszkamy blisko[emoji4]
@...Margotka9022...ja pikole ,ja sie mega boje[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@...Margotka9022...ja pikole ,ja sie mega boje[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nusia123
Dziekuje nafoczka w poniedzialek wieczorem mam usg to sie dowiemCalineczka często jest tak ze jest nisko a potem się podnosi. U mnie też zachodziło dołem na ujście macicy. Zatem głowa do góry :*
Margotka cud miód i... a orzeszki się okażą
@Bananowiec gratulacje. Pamiętamy cie
Nie myśl kochana źle. Tez mam tłuszczaka chyba od 20 lat a porządne usg przed staraniami jest wskazane. Mi P robił wszystko tarczyce, cyce, przydatki i cały brzuch: watrobe, woreczek nerki
Oj ze ja nie widzialam wcześniej ze jedziesz bym cie na kawę zaprosiła. A od której strony wjeżdżasz do Rz? Ja wciąż nadziei u ciebie nie tracę
PS podobał wam się mój pierwszy artykuł? (Dumna ja )
reklama
Nusia123
Ja tez dzis rano negatyw roxie pobolewa brzuch na okres kurcze a jutro weseleZrobiłam teraz i też negatyw mówie Wam stres i blokada przyszła