Heloł
jestem i Was nadrabiam :*
@Olasec jak u Ciebie ? :* kiedy wizyta ??? u mnie czasami się pojawiają czasami znikają dziwnie tak...
@Baslan przeszło ? ... na biegunkę w ciąży nie wiem co jest dobre ;/ ale słyszłam że banany . I pij duuużo wody
@iveo byłam w agacie ale tam mi się zupełnie nic nie podobało...nie mój styl xD w BRW wiem byłam , spodobała mi się kolekcja cupido do salonu sofa tapczan i fotel tylko bym chciała w szarości
do 24 są raty 0% to pewnie pojedzemy kupić .
@mfifi04 o Wy sucharki ;p ja tyle ważyłamrok temu tera się waham 51/2 . Wiem jak ciężko przytyć ...u mnie podziałało regularne jedzenie i koktajle wysokokaloryczne
@Nusia123 kochana mam nadzieję ,że nie wyjdzie nic poważnego , ale rozumiem Twój stres bo jak szłam na usg to myślałam ,że umrę a okazała się torbieltylko miała stan zapalny i brałam antybiotyk...tyle ,że to było już wieki temu chyba w 1 średniej . Będzie dobrze :**
@Bananowiec super !!! rośnijcie zdrowo
@Calineczka24 serduszko bije i jest dobrze
a Ty leżeć i wypoczywać :*
@...Margotka9022... cudne zdjęcie <3 mnie to zawsze rozczulają te pierwsze zdjęcia takie słodziutkie są
wiem ...mi też zawsze gin na nfz robił...tylko hm ... ostatnio mi zrobił na drugi dzień po pozytywnym teście a za chwile poleciało ;/ ten mi powiedział ,że się nic nie dzieje jak poczekamy te kilka dni więc skoro tak powiedział to musze się z tym liczyć . Nie znam jego teorii itd ale ma tyle kobiet i zawsze opowiadają , jak im pomógł . wczoraj też była kobieta , która mówiła że 10 lat chodzi do niego i jakby nie jego zalecenia to pewnie by już nie żyła , druga znowu , że donosiła ciążę , która byłą bardzo trudna . Więc ufam mu bo ma strasznie dużo kobiet . Nie chciał mi tam grzebać to trudno ... musze czekać
@Marti2206 witaj
przyjmiemy , przyjmiemy
wiele z nas jest na etapie staranek
@Katarina91 no wydaje mi się że za dużo lepiej nie chodzić , jak się nie musi
@nafoczka kochana i tak bym pewnie nie wyrobiła czasowo
ale wpadne wpadne
ja tam od strony Boguchwały
artykuł pomocny bardzo
wszystko w jednym miejscu . A ja jestem przekonana że @ przylezie ;p
@mamcia2014 nie ma @ ale do wieczora daleko
@ivvonka niby tak , ale nie spodziewałam się ,że będzie się @ spóźniać tak to bym odpuściła
No ja musiałam odespać troche bo wróciliśmy koło 22 a jeszcze nowenne mówiłam i klapłam
@ jak nie było tak nie @
musze dziś kupić jakiś normalny test , bo nie mam nic w domu w razie W
Ale ja się i tak na nic nie nastawiam , tak się czuję ,że ona się po prostu spóźnia i tyle