reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hona z tego co wiem to pół na pół .
Super masz przystojniaka ;)

Żaneta witaj super ze się odezwałaś :)

Nie mam za bardzo czasu bo mam gości dziś dużo to jutro wpadne buziaki

reklama
Margotka super ślicznie rośnie sobie fasolka bardzo się cieszę twoim szczesciem; )

A ja byłam u kumpeli na oddziale decyzja będzie w poniedziałek będą coś działać.
Widziałam takie maleństwa że aż się wzruszylam bo sobie przypomnialam że Wikus też był takim okrusziem. Ehhh gdyby nie moja przypadłość to bym mogła się już starac o drugie dziecko ale z moim obciążeniem genetycznym jest tak ze drugie dziecko mogloby przejąć moja chorobę w genach więc nie będę ryzykowac.
Tzn jaka? Przepraszam cos opuscilam jak pisalas? A jak duze jest ryzyko ze przejmie? Wiesz kazda z nas modli sie o zdrowe dzidzi ale nie wiemy jak geny sie polacza wiec moze chcialabys zaryzykiwac? Moze bedzie zdrowe i tegi Ci zycze ;);)

@hona mi mówią ze dzieci mają ciemna karnacje no ale nie aż tak :) super chłopczyk ♡

@Zaaaneta no czekalysmy na wieści od ciebie! Wspaniałe ze takie pozytywne ♡
Co do testu Pappa @Funia90 dobrze o nim poczytajcie. Jest on mało wiarygodny bo ok 20% statystycznie może się mylić i za dużo namieszać w głowie- jak u mnie ale ja też się do niego nie przygotowałam psychicznie. Uważam że jeśli na usg prenatalnym lekarz stwierdzi ze jest wszystko ok to sam test może zrobić dużo złego. Jeśli usg wyjdzie jakieś niepewne to można go rozważyć (ale to tylko moja osobista opinia) :)

Test pappa to czyste statystyki. W pierwszej ciazy zrobilam tylko usg, w drugiej zrobilam z pappa bo jestem juz po 30. U mnie akurat wyszedl ok, ale sama bylam pelna obaw i rozwazalam to badanie harmony czy cos takiego, kosztuje okolo 2000zl. W sumie lekarz mi odradzil ale juz mu nie ufam.

Ja w zyciu nie chcialam tego robic ale teraz mam to skierowanie na nfz i pytalam sie tej babki czy mam byc na czczo czy cos to powiedziala ,ze nie bo do pappa nie trzeba i wtedy sie dowiedzialam ,ze mam miec ,ale jak usg wyjdzie dobrze,to racja po co to robic choc powiem Wam ,ze tfu,tfu gdyby byly jakies watpilwosci to nie robilabym zadnej pappy czy aminopunkcji tylko zrobilabym nifty albo harmony i przynajmniej nieinwazyjne i niemalze pewne.
Choc wiadomo koszt porazajacy.

Apropo schizow ,dzis mnie cycki nie bola i mam wrazenie ,ze sa mniejsze[emoji58]oszalec mozna,a wczoraj wizyta byla.
Ja chce ruchy mojej rybciiiii[emoji4][emoji4][emoji4]bo jak nie to mnie wywioza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki [emoji4]my wczoraj byliśmy u kuzynostwa dom wyżej na grilu tak niespodziewanie . Ja się kiepsko czułam ale no , chrzesnica moja z uk przyleciała to się chciałam z nią pobawić .
Dziś zrobiłam test biel. Tylko na allegrowskim cień taki jakby ale to nie do pokazywania bo w sumie nie wiadomo co to jest jakby to był a kreska cienia to bym pokazała ale nie chce się łudzić . Rano mnie bardzo kilka razy pokuło w macicy tempka skoczyła z niecale 37.1 do 37.2 teraz czuje bardziej lewy jajnik dla odmiany.
Dziś 26dc i albo 9 albo 10dpo wiem ow była późno bo test ow był pozytywny 16go dc wieczorem więc chyba wcześniej nie była skoro wtedy pokazał wyraźnie ? .
Nie wiem czy sobie robić nadzieje... tak mi sie marzy...
Ale będę brać leki w razie W do poniedziałku do @jeszcze 4 całe dni więc może się coś zmieni . Ja tak liczę cykl 29 dni ale ostatnio to różne te cykle były. No nic czekam dalej...szkoda mi tylko ze nie ma kreski takiej pink kreski...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 nie shizuj :* nie ma po co dobrze jest [emoji8]

Do góry