reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej pozdrawiam wszystkie i przepraszam was ze się taaaaaak długo nie odzywalam ale jakoś ostatnio zajęłam się duperelami :)
U nas już 11tc :) jak narazie wizyty ok ;) zmieniłam gina tylko się zastanawiam bo każe mi odstawić luteinę i mam pewne obawy cały czas:(niby nie plamie i nic poza tym ale boję się odstawić chyba wybiorę do końca opakowanie.
Moja dzidzia w 10tc tak skakała że ja i pani ginekolog byłyśmy w szoku hehe:) widać że jej tam dobrze :) już ją kochamy nad życie <3
Teraz 26 lipca mamy prenatalne i zastanawiam się czy robić test Pappa :/ któraś z was robiła taki test?
Oto moje maleństwo <3

Załączniki

• received_1177886408983494.jpeg
    received_1177886408983494.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 78
reklama
@Zaaaneta martwilysmy sie o Ciebie.
Fajnie ,ze juz 11 tydzien.
Jak sie czujesz[emoji4]
Ja chyba bede miala pappa ale nie jestem pewna na 100%

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Żaneta super ze wszystko dobrze :)

Ja mam skierowanie na NFZ na prenatalne i test pappa tez bede miała robiony:) to juz w poniedziałek, nie mogę sie doczekać.

Calineczko a jak u Was??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miło mi bardzo że o mnie pamiętacie :)
Powiem szczerze że jesteśmy szczęśliwi że dzidzia rośnie i już ma wygląd czlowieczka <3 czekam z utęsknieniem na nst usg gdzie zobaczę razem już z mężem nasze dziecko :)namówiłam męża hihi bo się bał hehe:) ale idzie zemna, super :)
Ogólnie czuje się bardzo dobrze :) rano i wieczorem mam mdłości ale cieszę się z nich hihi bo wiem że jest ok:)
Obstawiamy z mężem dziewczynkę:)strasznie mnie wysypalo :( tyyyle pryszczykow że jej:( no ale zniose wszystko <3 czytam zaległe posty i chyba mi się zejdzie hihi:p

@Frezja_1 nie ma co pokazywać :) pokaże jak będą 2 kreseczki tylko nie wiem jeszcze w którym cyklu...

Babka górą ! była kuzynka wysiedziała się u babki i do mnie nawet ne zajrzała ... ja się odzywałam do babki bo myślałam że dobra może sie przesłyszała albo co i wyjaśniła a tu dupa... więc nie chce jej znac już wg ... tak mi żal

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry