reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej pozdrawiam wszystkie i przepraszam was ze się taaaaaak długo nie odzywalam ale jakoś ostatnio zajęłam się duperelami :)
U nas już 11tc :) jak narazie wizyty ok ;) zmieniłam gina tylko się zastanawiam bo każe mi odstawić luteinę i mam pewne obawy cały czas:(niby nie plamie i nic poza tym ale boję się odstawić chyba wybiorę do końca opakowanie.
Moja dzidzia w 10tc tak skakała że ja i pani ginekolog byłyśmy w szoku hehe:) widać że jej tam dobrze :) już ją kochamy nad życie <3
Teraz 26 lipca mamy prenatalne i zastanawiam się czy robić test Pappa :/ któraś z was robiła taki test?
Oto moje maleństwo <3

Załączniki

• received_1177886408983494.jpeg
    received_1177886408983494.jpeg
    51,3 KB · Wyświetleń: 75
reklama
@Zaaaneta martwilysmy sie o Ciebie.
Fajnie ,ze juz 11 tydzien.
Jak sie czujesz[emoji4]
Ja chyba bede miala pappa ale nie jestem pewna na 100%

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Żaneta super ze wszystko dobrze :)

Ja mam skierowanie na NFZ na prenatalne i test pappa tez bede miała robiony:) to juz w poniedziałek, nie mogę sie doczekać.

Calineczko a jak u Was??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miło mi bardzo że o mnie pamiętacie :)
Powiem szczerze że jesteśmy szczęśliwi że dzidzia rośnie i już ma wygląd czlowieczka <3 czekam z utęsknieniem na nst usg gdzie zobaczę razem już z mężem nasze dziecko :)namówiłam męża hihi bo się bał hehe:) ale idzie zemna, super :)
Ogólnie czuje się bardzo dobrze :) rano i wieczorem mam mdłości ale cieszę się z nich hihi bo wiem że jest ok:)
Obstawiamy z mężem dziewczynkę:)strasznie mnie wysypalo :( tyyyle pryszczykow że jej:( no ale zniose wszystko <3 czytam zaległe posty i chyba mi się zejdzie hihi:p

@Frezja_1 nie ma co pokazywać :) pokaże jak będą 2 kreseczki tylko nie wiem jeszcze w którym cyklu...

Babka górą ! była kuzynka wysiedziała się u babki i do mnie nawet ne zajrzała ... ja się odzywałam do babki bo myślałam że dobra może sie przesłyszała albo co i wyjaśniła a tu dupa... więc nie chce jej znac już wg ... tak mi żal

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry