reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mysle ,ze objawy sa obiecujace.
Ja za to mam sflaczale cycki i bez zyl i zadnych objawow,a na pocztaku byly.

@margotka trzymaj sie tam jutro i badz dzielna[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 sama wiesz jak to z tymi objawami...tak samo one jak ich brak o niczym nie świadczą. Dobrze że jutro masz tego lekarza bo Cię uspokoi , też musisz być dzielna i nie znerwicowac się za mocno przed ...

Margotka czeka Cię jutro bardzo ciężki dzień. Mam nadzieję, ze będziesz miała kogoś bliskiego koło siebie.trzymaj się cieplutko i zapal światełko za wszystkie nasze Aniołki.ach aż mi się chce wyć.
@Funia90 przypomnij który tydzień u Ciebie.przepraszam, ale tyle zafasolkowanych, ze sie pogubilam. Jutro sie uspokoisz po wizycie, ale postaraj się nie denerwować za bardzo bo stres nie służy dzidzi.

Nie wiem czy u mnie są takie pochówki a jeśli tak, to czy informuje się o nich Nas... A mimo wszystko chciałabym w czymś takim uczestniczyć. u mnie w mieście jest na cmentarzu pomnik i mogiłka dzieci nienarodzonych i ja osobiście w dzień dziecka miałam ogromną potrzebę żeby jechać tam i zapalić światełko dla mojego Aniołka. Stałam tam chyba z pół godziny, płacząc, modląc się i mówiąc do niego :( aż mi łzy lecą jak to piszę.... Ale pomogło mi to w jakiś sposób wtedy.

@Frezja_1 u mnie wg om jutro 7t0d a wg ostatnich usg powinno byc 7t3d,zobaczymy
Ogolnie to sie nie denerwuje tak zeby zaszkodzic,bardziej sie wkurzam na lezenie[emoji58]
A ja uspokoje sie niestety jak mine okres w ktorym odchodzily moje Aniolki ,w 10tygodniu ,czyli po prenatalnych bedzie wiekszy spokoj

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie po dłuższej przerwie

Gratulacje dla brzuchatek :*

Funia ja leżała cała ciaze....można dostać "kota" :/ ...ale czego sie nie robi dla Kruszynki.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizytę :)

Witch gratulacje dla Dorotki :) i zdrowka dla dzieciaczkow. To jakieś przeziębienie czy coś poważniejszego?

Ja znowu z Nikosiem lezalam w szpitalu. W kwietniu 11 dni na zapalenie płuc....a w zeszłym tygodniu...sama nie wiem na co.
Od 3 tygodni mi goraczkuje, miał wymioty, biegunkę....w szpitalu stwierdzili ze to wirusowka....był strasznie odwodniony.... Po 3 dniach wypisali nas do domu. Dostał przez cały pobyt 6 kroplowek. Nie zrobili mu przed wyjściem do domu żadnych badań. Nie zrobili mu nawet usg choć mówiłam ze ma bóle brzucha.
Ten pobyt tam to jakaś masakra.
W środę minął tydzień od wypisu a Nikos nadal goraczkuje. W czwartek byłam z Nim u naszego lekarza. Zleciła badania krwi, moczu, kału oraz dala skierowanie na usg. W piątek odebralam wyniki krwi.....są bardzo zle....CRP 21,85 (norma do 5), ma wysoki poziom białych krwinek, za dużo płytek krwi, za niski poziom czerwonych krwinek.
Dostał antybiotyk.....umówiliśmy się z dr ze jeśli do dziś nie przestanie goraczkowac to jutro idziemy do szpitala.
Dziś miał temp 37,6.
Jutro dowiem się jak wyniki moczu (kał w ciągu 7 dni)....strasznie się boję o Niego.
Nie chce wracać do szpitala, mam uraz po ostatnim razie....nie potrafili Nikosia nawet wyleczyć.
Jeszcze dr prowadząca w dniu wypisu powiedziała do mnie "dziecko nie jest zupełnie zdrowe, ale myślę ze sobie poradzicie w domu. W razie gorączki podać coś na zbicie"!
Tyle ze minął tydzień a Nikos ma gorsze wyniki niż miał przed pójściem do szpitala.

@MisiaMonisia bardzo Ci współczuję.może spróbuj znaleźć dobrego lekarza prywatnie, jak nie ma konieczności hospitalizacji to ja bym spróbowała prywatnie.ta nasza służba zdrowia to szkoda gadać.trzymaj się kochana.życzę z całego serca obyscie szybciutko pokonali chorobsko.
@Zaaaneta Ty też dzisiaj wizytujesz? Trzymam kciuki za serduszko.:-) :)

Misia Wasze CRP wskazuje na wirusowke. Antybiotyk moim zdaniem był zbędny i tylko młodego oslabil. 37.6 to nie gorączka tylko stan podgorączkowy, teoretycznie nie powinno się zbijać (choć ja podaje jak widzę, że młode się źle czuja). U mnie młody dziś rano ma 39,8 a młoda 38,6... I też mieli bóle brzucha kilka dni temu.. Zresztą wokół dużo dzieci teraz choruje. Zdrówka!

reklama
@witch84 @MisiaMonisia życzę zdrówka Waszym pociechom ;*
@Zaaaneta @Funia90 3mam kciuki za wizytę: * wszystko będzie dobrze . Dajcie od razu znać!!!
Ja dzisiaj nie wiem co będę robić . Mój M ma dzień wolnego bo musiał urzędowe sprawy pozalatwiac więc później pewnie pójdę z nim do nowego domu popatrzeć co tam będzie działał . Mało spałam dziś głupoty mi się śniły...chyba zaczynam denerwować się tym testowaniem , kupiłam dziś bobo test bo on jest czulszy . Chciałabym już wiedzieć co i jak :/ każdy kolejny raz jest trudniejszy...

Do góry