reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 zrobisz co konieczne byle bobas rósł spokojnie :*
A mój M wstawia drzwi wew. ja przyszłam sie położyć bo ledwo patrze na oczy ;/ jajniki i macica zaczeły tak boleć ze jeju z jednej strony jakby piekło ;/ Ty się wagą przejmujesz a ja mam teraz taki apetyt ,że ciągle pochłaniam jak odkurzacz co mam pod ręką :D ...czekam aż wrócisz z tej wizyty :* bo mi się udziela , ciekawa jestem jaki cukiereczek już duzy :)

ps.kiedy masz mieć wynik z kariotypu ? bo chyba teraz jakoś ?

Ostatnia edycja:
Funia, Żaneta piszcie od razu po wizycie!

33 Aniolki w jednej białej trumience... serce ściskalo niewyobrażalnie. Płacz i żal. Wszystko pięknie zorganizowane, cała ceremonia...

Światełko dla naszych Kruszynek [ ' ]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka kochana współczuje [emoji20]

Funia, Żaneta dajcie znać po wizycie, trzymam kciuki za Was. Na która jesteście umówione?

Mnie od wczoraj bolą piersi i mi niedobrze wiec to chyba dobra oznaka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
To ładnie ze strony szpitala, że tak ładnie się to odbyło. A ten tekst o aniolkach najbliżej Boga bardzo mnie wzruszył.
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
A mnie oprócz ciagnieciu jajnikow nic nie jest. Nawet piersi nie bolą [emoji52] dziś 27dc ale zapowiada się na 31, czekam [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Margotka kochana współczuje [emoji20]

Funia, Żaneta dajcie znać po wizycie, trzymam kciuki za Was. Na która jesteście umówione?

Mnie od wczoraj bolą piersi i mi niedobrze wiec to chyba dobra oznaka

Kochana a Ciebie wcześniej piersi nie bolały? Mnie się tylko chce spać i zero apetytu..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Margotka, nie wlasnie wczesniej nic, czułam sie w sumie normalnie tylko miałam takie uczucie rozciągania w podbrzuszu. Od ostatniego weekendu jestem bardziej śpiąca a od wczoraj zaczęły bolec piersi [emoji6]

Do góry