Wspolczuje takiej babki. Rozumiem, ze starszych trzeba zrozumiec no ale bez przesady, zeby ich tlumaczyc.
Sa sprawy i tematy ktorych nawet starsi ludzie nie maja prawa w taki sposob komentowac jak jest kochana w Twoim przypadku.
Robia po prostu po zlosci bo wiedza, ze bedzie im to " zapomniane ", ze sie wybiela swoja staroscia. Nikt nie ma prawa tak mowic, zle zyczyc tym bardziej Ci " starsi i biedni ludzie, ktorzy tyle doswiadczyli i przezyli. "
Wlasnie przez swoj wiek i doswiadczenie powinni byc dla Nas mlodych wsparciem bo Oni juz to przezyli.
Przepraszam za moja bulwersacje, ale cisnienie mam chyba 500 po tym jak to przeczytalam.
Czy jest tu jakis lekarz?
Oczywiscie nie kazdy starszy czlowiek jest tak wredny. Znam osobiscie ludzi w podeszlym wieku bardzo zyczliwych.
To jednak garstka tego co powinno byc.
Zosiak - ucz sie ucz bo to my Twoje kochane kolezaneczki bedziemy sie do Ciebie dobijac pozniej o kazda cenna informacje, ktorej nawet wujek google nie posiada
Zaaaneta daj znac jak odbierzesz wynik.
Oczywiscie, ze wszystko bedzie dobrze. Jak ja bylam na wizycidm w 5t2d to mi ginekolog potwierdzil ciaze i zmierzyl zarodek. Powiedzial, ze wiecej powie na nastepnej wizycie bo teraz jest po prostu za wczesnie.
Jakis ginekolog od siedmiu bolesci Cie nastraszyl a Ty mu uwierzylas.
Cos nie mozesz trafic na dobrego ginekologa.
O ktorej wynik bety?