reklama
Calineczka24
Fanka BB :)
Pecherzyk z yk miałam dość spory i w samym środku zarodek spr i spr i powiedział że dziwne bo serca nie słyszy także mnie nastraszyl bo powiedział że powinno być...już nie wiem sama zobaczę jutro po becie może jakiś cud się zdazy
Przestan sie stresowac. Tym nie pomozesz a mozesz zaszkodzic.
Wszystko bedzie dobrze.
Uslyszysz serduszko juz niebawem.
roxie123
roki_1991
Żaneta, nie znam się na tych ruchach, ale ja byłam wtedy u takiej lekarki że nie polecam nikomu. Nie mówiła totalnie nic, tylko powiedziała że mam przyjść za dwa tygodnie. Jak przyszłam to pokazała mi akcje serca, ale stwierdziła że to za wczas żeby usłyszeć, a to był już 8/9 tydzień.... Także masakra
Roxie, dzięki za dobre słowo. U mnie do starań jeszcze daleka droga, bo dopiero 6 tyg od zabiegu. I kompletnie nie mam pojęcia w którym dc jestem, także jeszcze pewnie do sierpnia muszę czekać po prostu chciałabym żeby zaczęło to iść w dobrym kierunku, a nie w tym co idzie...
Roxie, dzięki za dobre słowo. U mnie do starań jeszcze daleka droga, bo dopiero 6 tyg od zabiegu. I kompletnie nie mam pojęcia w którym dc jestem, także jeszcze pewnie do sierpnia muszę czekać po prostu chciałabym żeby zaczęło to iść w dobrym kierunku, a nie w tym co idzie...
Funia90
@Calineczka24 waze 55 kilo przy wzroscie 168 wiec normlanie[emoji4]
@roki_1991 wspolczuje Ci [emoji20]ja bylam w takiej sytuacji,juz mialam skierowanie na zabieg praktycznie ale okazalo sie ,ze beta spada i z kolejna miesiaczka wszystko sie oczyscilo,tylko u mnie akcja byla 3 tyg po poronieniu farmakologicznym.
Mi szczerze mowiac od razu nie podobalo sie to ,ze niby po dwoch tyg mialas miesiaczke i potem przerwa i znow krwawienie.
Mam nadzieje,ze zrobia co maja zrobic i szybko zafasalkujesz [emoji4]
@Zaaaneta to drganie o ktorym mowisz to wlasnie bijace serduszko.
Wydaje mi sie ,ze lekarz niepotrzebnie Cie nastraszyl.
Moim zdaniem masz czas.
Uspokoj sie i skoro jest zarodek to podejdz gdzies na usg w sobote ,nawet jesli nie masz gdzie to na ip i nasciemniaj ,ze boli cie brzuch lub plamisz.
Wtedy niech zmierza dokladnie i sie okaze a poki co gleboki oddech bo sama zaszkodzisz tej kruszynce.
Pomysl o mnie ...w sobote lalo sie ze mnie jak z kranu brazowa krwia ,sama wsiadlam w auto i w ciszy pojechalam na ip gotowa na wszystko,w poniedzialek lala sie krew ,gorzej niz na okres a tez sama zapakowalam sie do auta i pojechalam do szpitala nie wiedzac co mnie czeka.
Musisz byc dzielna i spokojna .
Moim zdaniem masz ogromne szanse.
Ja bym nawet na ta bete nie szla tylko na usg
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roki_1991 wspolczuje Ci [emoji20]ja bylam w takiej sytuacji,juz mialam skierowanie na zabieg praktycznie ale okazalo sie ,ze beta spada i z kolejna miesiaczka wszystko sie oczyscilo,tylko u mnie akcja byla 3 tyg po poronieniu farmakologicznym.
Mi szczerze mowiac od razu nie podobalo sie to ,ze niby po dwoch tyg mialas miesiaczke i potem przerwa i znow krwawienie.
Mam nadzieje,ze zrobia co maja zrobic i szybko zafasalkujesz [emoji4]
@Zaaaneta to drganie o ktorym mowisz to wlasnie bijace serduszko.
Wydaje mi sie ,ze lekarz niepotrzebnie Cie nastraszyl.
Moim zdaniem masz czas.
Uspokoj sie i skoro jest zarodek to podejdz gdzies na usg w sobote ,nawet jesli nie masz gdzie to na ip i nasciemniaj ,ze boli cie brzuch lub plamisz.
Wtedy niech zmierza dokladnie i sie okaze a poki co gleboki oddech bo sama zaszkodzisz tej kruszynce.
Pomysl o mnie ...w sobote lalo sie ze mnie jak z kranu brazowa krwia ,sama wsiadlam w auto i w ciszy pojechalam na ip gotowa na wszystko,w poniedzialek lala sie krew ,gorzej niz na okres a tez sama zapakowalam sie do auta i pojechalam do szpitala nie wiedzac co mnie czeka.
Musisz byc dzielna i spokojna .
Moim zdaniem masz ogromne szanse.
Ja bym nawet na ta bete nie szla tylko na usg
roki_1991
Funia, tylko że na tym usg 3 tygodnie temu było już czysto i krwawienie ustalo. Co prawda mój spokój trwał tydzień, a teraz od dwóch tyg znowu.... Mam nadzieję że wyczyszcza te skrzepy tam i będzie okej. Tylko zastanawia mnie, bo lekarka powiedziała że ten zabieg nie jest "inwazyjny". W sensie ze nie będzie miał wpływu na późniejsze starania, bo nie będzie otwierać szyjki. Czy to w ogóle możliwe? Bo jakoś mi się nie chce w to wierzyć...
Funia90
@roxie123 oj bidulo[emoji20]dobrze ,ze chociaz mozesz przec...mam nadzieje ,ze jogurcik pomoze a jak nie to moze kup sobie te czopki ,ja na prawde myslalam ,ze umre a mam wysoki prog bolu[emoji58]
@roki_1991 to akurat jest dziwne ,ze bylas trzy tygodnie temu i bylo czysto.
A kiedy mialas miesiaczke(lub niby miesiaczke[emoji4])
Hmm nie mam pojecia czy to mozliwe,nie wiem jak chca to zrobic .
Dziwne ,ze bez rozwierania a jednak to ma byc czyszczenie.
@roki_1991 to akurat jest dziwne ,ze bylas trzy tygodnie temu i bylo czysto.
A kiedy mialas miesiaczke(lub niby miesiaczke[emoji4])
Hmm nie mam pojecia czy to mozliwe,nie wiem jak chca to zrobic .
Dziwne ,ze bez rozwierania a jednak to ma byc czyszczenie.
reklama
Frezja_1
Zaaaneta mojej koleżance bardzo dobry i znany specjalista stwierdził ciążę obumarłą bo nie było akcji serca. Na odczepne kazał przyjść za tydzień, serduszko już było, to znowu się czepił, że zarodek za malutki na ten tydzień ciąży. Lekarze czasem się mylą, czasem mają za sztywne podejście, A przecież ciąża to nie matematyka. Musisz być dzielna i wierzyć. My tu wszystkie trzymamy kciuki. I wierzę, że następna wizyta będzie dla Ciebie szczęśliwa. Ja bym poszła jutro na betę, a w pn. na usg do lekarza. Dziewczyny ze szpitalami to raczej ostrożnie. Mnie w szpitalu zarazili bakterią. Później o tym czytałam w necie i było napisane, że ta bakteria to 90 procent zakażeń szpitalnych a zarazić Cię może personel nawet zanieczyszczonym fartuchem.