reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec oj biedulko to wspolczuje ci kochana że ci stawy i kręgosłup siadly zdrowia życzę w takim razie ,nie przypuszczałam, że aż takie szkody mogą wyrządzić w organizmie te cwiczenia. A przypomnij mi który ty zestaw cwiczylas?

Hajmal ,MisiaMonisia dzięki dziewczyny no wiem ,że każde dziecko ma swój czas na nocniczek i też staram się nic na siłę nie robić bo mogę go zniechęcić.
A teściowej teksty to chyba będę jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać i tyle .

Wstałam już Wikus jeszcze śpi a ja sobie zaraz kawkę strzele.
Buziaki kochane i miłego dnia .

reklama
Witam.
Moge dolaczyc??

Widze niektore mi znajome nicki.
Tak szybko i krotko o mnie:
Lat 31
1 dziecko lat 12
Poronilam 14 lutego 2017 ciaze blizniacza.
Bylam czyszczona. Wyniki tsh, cytomegalia i toxoplazmoza wyszly ok.

Dziewczyny bylam w piatek u ginekologa zeby zerknal na wyniki.
W czwartek strasznie bolal mnie lewy jajnik i lekarz zrobil usg dowcipne zeby zobaczy co i jak. Powiedzial ze ladnie peklo i ze jest plyn w zatoce czy jakos tak endometrium powiedzial ladne 7 mm.
Nie wiem czy on wrozka ale powiedzial ze obiecujaco to wyglada.
Nie wiem czy cos jest na rzeczy ale wczoraj zrobilo mi sie slabo i od wczoraj mnie mdli.
W sumie stawiam na wirusowke bardziej tym bardziej ze ta pogoda w kratke jest

cześć dziewczyny :) ja ostatnio zabiegana byłam ... a dzisiaj leże chorubsko mnie dopadło katar mnie morduje całą noc nie spałam dziś leże i nie wstaje . Miałam jechać na izbe bo dalej mnie w prawym boku coś uciska ale to tak boli i nie boli takie znośne odczucie ale dziwne sama nie wiem co to jest ...boje sie zeby to nie było cos po histeroskopii jakies powikłanie ale to w sumie ani nie jajnik ani pod żebrem tak promieniuje po całym boku i trudno powiedzieć ...ale jakby był stan zapalny to chyba bym miała straszny ból i gorączkę ?

mamcia2014 na poczatku cwiczylam skalpel a potem przeszlam na skalpel 2 i on mi najgorzej przywalił. Ale nie poddam sie bo musze leppiej wygladac:) tylko chodakowska sobie odpuszcze bo nie chce sie drugi raz zalatwic zwlaszcza, że musze za Misiem biegać a wtedy to umierałam z bólu.

pyzunia86 witaj i rozgość się:) szkoda, że w takich okolicznościach się poznajemy. Światełko dla Aniołków [*][*].
Znasz przyczynę poronienia? w którym tygodniu do tego doszło?

My dziś mamy komunie i mąż jest chrzestnym. Z racji teego, że kościół jest mały i trzeba stać na polu a do tego deszcz pada to mąż na msze pojechał sam a ja z Misiem, który ma drzemke dojadę do nich bo to nie daleko. I nawet lepiej, że tak wyszło bo Misiu miał zostać na drzemke z moimi rodzicami ale wtedy jak mnie nie ma to źle śpi i pewnie drzemka byłaby pół godziny i potem bym sobie w łeb strzeliła na przyjęciu z nim bo by marudził a tak to się wyśpi i będzie git:)

Czy Wam też brakuje słońca? w Krakowie to jakiś dramat. Praktycznie codziennie pada albo jest pochmurno od dłuższego czasu. Choć zdarza się, że po południu się wypogodzi ale to przecież ma być piękna wiosna a nie jesień deszczowa.

Czesc dziewczynki pozdrowienia ze slonecznego Korfu[emoji4]

@margotka Slicznie wygladacie[emoji5]

Przesylam troche sloneczka[emoji5]
1494151651-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.
Moge dolaczyc??

Widze niektore mi znajome nicki.
Tak szybko i krotko o mnie:
Lat 31
1 dziecko lat 12
Poronilam 14 lutego 2017 ciaze blizniacza.
Bylam czyszczona. Wyniki tsh, cytomegalia i toxoplazmoza wyszly ok.

Dziewczyny bylam w piatek u ginekologa zeby zerknal na wyniki.
W czwartek strasznie bolal mnie lewy jajnik i lekarz zrobil usg dowcipne zeby zobaczy co i jak. Powiedzial ze ladnie peklo i ze jest plyn w zatoce czy jakos tak endometrium powiedzial ladne 7 mm.
Nie wiem czy on wrozka ale powiedzial ze obiecujaco to wyglada.
Nie wiem czy cos jest na rzeczy ale wczoraj zrobilo mi sie slabo i od wczoraj mnie mdli.
W sumie stawiam na wirusowke bardziej tym bardziej ze ta pogoda w kratke jest
Pyzunia dobrze Cię widzieć [emoji8] lekarz potwierdził że była owulacja, więc teraz tylko czekać [emoji4] trzymam kciuki

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Funia ale masz super również pozdrawiam; )

Olasec no to wspolczuje kochana no ja jakieś 8 miesięcy ćwiczę i mi nic nie jest, ale widać nie dla każdego są te cwiczenia jeszcze raz zdrówka :*

Pyzunia witaj w naszym gronie zapraszamy serdecznie tutaj dziewczyny są na prawdę super wsparciem i można pogadać o wszystkim. Tule cieplutko.

Czesc dziewczynki pozdrowienia ze slonecznego Korfu[emoji4]

@margotka Slicznie wygladacie[emoji5]

Przesylam troche sloneczka[emoji5]
1494151651-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Funia ty wstreciuchu jeden :D chcesz żebym z zazdrości na zawał padła ;) odpoczywaj i ładuj baterie :*

@mamcia2014 @Olasec ja tez ćwicze 2-3x długi trening resztę to 15 min. na brzusio. Jakieś tam efekty są bo spodnie sprzed ciąży z dupci lecą ale niestety brzuszek flaczek. Poza tym zapuszczam włosy na dłuższe i robie miesięczna kuracje na buzke czyli pełna metamorfoza :) poprawia mi to humor bo praca kreśli się w czarnych kolorach wiec radzę sobie jak mogę :)
Nocus u nas tez jest już juz wdrożony i codziennie rano jest kupcia wiec potem (z reguły) cały dzień jest spokuj.

reklama
Nafoczka o to piekniejesz w oczach pewnie u mnie też największy problem to brzuchol no reszta jest git tylko ta oponka jak stoję to go tak nie widać ale jak usiądę to masakra.

Do góry